Állapot - Osztályok magyarázata

Készülék külső állapota: Kiváló


Kijelző: Hibátlan és karcolás mentes
Keret: Legtöbb esetben karcolás mentes. Maximum 1 alig látható karcolás, amely 20 cm-nél nagyobb távolságból nem észrevehető.


Működés: Hibátlan


Tesztelve 56 hiányosságra teljesen hibátlan működésre. A készülék műszaki problémáinak kockázata közel nulla ill. ugyanolyan, mint új készülék esetén.


Készülék külső állapota: Kiváló


Kijelző: Hibátlan és karcolás mentes
Keret: Lehet rajta néhány kisebb karcolás, amely látható 20 cm-ről.


Működés: Hibátlan


Tesztelve 56 hiányosságra teljesen hibátlan működésre. A készülék műszaki problémáinak kockázata nagyon kicsi.


Készülék külső állapota:


Kijelző: A kijelzőn lehetnek kisebb karcolások, amelyek bekapcsolt kijelzőnél nem láthatóak.
Keret: Kisebb karcolások és horzsolások.


Működés:


A készülék tesztelve volt 56 hiányosságra, amelyet teljesített átlagos eredeményekkel. A készülék emiatt jóval olcsóbb áron kapható.


Ingyenes ügyfélszolgálat (8.00 - 14.00): [email protected]

Akár 40%-os megtakarítás új készülék vásárlásához képest

100%-os működő készülékek, alaposan tesztelve 56 hiányosság ellen

Minimum 1 éves garancia

Vásárlással csökkented az e-hulladékot és ültetsz egy facsemetét

Új készülék illata
használt árán.

Jó gesztus a bolygónkhoz még sose volt ilyen vonzó.
Akár 40%-os megtakarítás a REBORN® felújított telefonokkal,
amelyekkel egyben kíméljük a környezetünket is.

Böngéssz
Neked is megfájdul a pénztárcád amikor meglátod az új telefonok árát? Ismerd meg a REBORN® készülékeket!
Helyesnek tűnik, hogy akár 150 ezerrel többet fizetsz egy telefonért csak azért, mert te vagy az első személy aki kivette a csomagolásából? Nekünk sem!

Rendelj REBORN® készüléket, ahol a készülékeket, akiket az első tulajdonosuk lecserélt, új életet adunk, te viszont akár 40%-os megtakarítással juthatsz hozzájuk.

A Jófogás vagy Facebook Marketplace-el ellentétben REBORN® telefon megvásárlásánál nem kell használt telefontól aggódnod, hisz a szakértők alaposan tesztelik és szükség szerint felújítják, hogy garantáltan úgy működjön, mint az új.
használt iphone telefon
Igazából a custom REBORN dobozán kívül nehezen veszed észre, hogy nem új telefonról van szó.

Jakab Jenőfi

iPhone X 128GB telefont vettem

használt telefonok
Amikor máshol vásárolsz használt telefont nem jár rá semmilyen garancia, ezért akár átverésről is lehet szó, amellyel csak te jársz rosszul. Még ha jól is teszteled a telefont mielőtt megvásárolod, senki sem garantálja, hogy a jövőben is jól fog működni.

Vásárlás után a REBORN® készüléket 30 napig nyugodtan kipróbálhatod, és kérdés nélkül visszaküldheted, ha esetleg nem felelne meg. A készülékekre ugyanakkor egy éves garancia érvényes, így nyugodt lehetsz esetleges meghibásodás esetén is.

Ha szakértő által felújított REBORN® készüléket vásárolsz, a megtakarítás mellett akár -80 %-kal csökkented a CO2 kibocsátását a levegőbe, mi pedig a nevedben ültetünk egy fát is!

Új telefon illata használt árán

Bár új REBORN® telefonért akár 40%-kal kevesebbet fizetsz, az semmivel sem rosszabb.

Sőt, a kezedbe olyan készüléket kapsz, amely gyárilag volt felújítva és megtisztítva, valamint alaposan tesztelve 56 különböző hiányosságra.

A REBORN® készülék megvásárlásával kíméled a pénztárcád, valamint hozzájárulsz a környezetünk tisztaságához.

A legújabb telefon modell nem csak több százezerbe kerül. Az ára emellett akár 200 g veszélyes elektronikus hulladék, amely szennyezi a bolygónkat, valamint akár 80.000 liter víz, amely kell egy új telefon készítéséhez.

Mindez ellenére a telefont vásárlás után 30 napig gond nélkül kipróbálhatod és visszaküldheted, ha nem lennél vele elégedett.

használt

Válaszd ki a REBORN® készüléked

Böngéssz
REBORN® felújított telefon vásárlása
Új telefon vásárlása
Használt telefon vásárlása
Akár 40%-os megtakarítás
30 napos próbaidő
56 pontos tesztelés
Nyitott minden hálózatra
Mellékelt új kábel és töltő adapter
Akkumulátor 80% feletti kapacitással
80%-kal alacsonyabb szénlábnyom
200 g-mal kevesebb e-hulladék
1 éves garancia működésre
Lehetséges hosszabbítás 2 éves garanciára
Lehetséges garancia törött kijelzőre

Túl jónak hallatszik, hogy igaz lenne?

A gyárilag felújított azaz refurbished telefonok az USA-ban és más nagyobb piacokon mostanában egyre népszerűbbek. Mivel nálunk ez újdonság, biztosak vagyunk benne, hogy olvasás közben több kérdés merült fel benned... és ez így helyes.


A vásárlók 97%-a a REBORN® készülékeket 5/5 jeggyel osztályozta. De hibás természetesen történhetnek. Gond akadt a készülékkel? Sebaj, ingyenes átvesszük nálad és gyors eljárással kicseréljük olyanra, amely megfelel számodra.


A többször díjazott ügyfélszolgálatunk megtesz mindent, hogy a rossz tapasztalatot is jóvá változtatja. Ezt már több, mint 500.000 elégedett vásárló igazolja, a véleményt pedig emellett igazolták a zsűrik is több versenyen, pl. az sMind Web Champion Award versenyen, amelyen 2020-ban az Adriatic Web Champion díjat nyerte a legjobb webshop szerviz az Adriai régióban 381 kereskedő között.

használt iphone készülékek
trustpilot google reviews
Mit jelent, hogy a telefon gyárilag felújított?
Ez azt jelenti, hogy a telefont előtted már használta valaki, viszont szakértők szakmailag felújított és megtisztították olyan szintig, hogy úgy működik, mint az új. Minden alkatrészt, amely nem felel meg az alapos diagnosztikának, kicserélik egy újra. Ezzel csökkentjük a veszélyes hulladék és CO2 kibocsátását, amely új készülék készítésénél keletkezik.
Mit tehetek, ha a kapott telefon nincs elég jó állapotban?
30 napon belül egyszerűen visszaküldöd és a telefont kicseréljük vagy visszautaljuk a teljes vételárát.
Mit jelentenek a "Kiváló", "Nagyon jó" és "Jó" osztályozások?
Az osztályok a telefon őrzöttségi szintjét jelölik. Tekintsd meg az osztályok alapos leírását.
Hogyan működik a 30 napos próbaidő?
A 30 napos próbaidő elégedettségi garanciára vonatkozik, amely keretében 30 napon belül kérdés nélkül visszaküldheted a készüléket, és visszautaljuk a teljes vételárát.
Hogyan érvényesítem az 1 éves garanciát?
Egyszerűen írj nekünk az [email protected] email címre és írd le a hibát, amely miatt szeretnéd érvényesíteni a garanciát. A kedves ügyfélszolgálatunk gondoskodik gyors csere vagy visszavásárlás érdekében.
Hogyan lehetek biztos abban, hogy a kapott készülék hibátlan?
Minden készüléket alaposan tesztelünk 56 különböző hiányosságra - a kamerától egészen a legkisebb résekig és szenzorokig. Ebben annyira biztosak vagyunk, hogy minden készülékre 1 éves garanciát vállalunk.
Hogyan biztosítom, hogy a REBORN® készülék még sokáig olyan lesz, mint "újkorában"?
Vásárlás előtt prevenciós akkumulátor cserét választhatsz, így a készülék akkuját kicseréljük egy teljesen újra. Emellett javasoljuk, hogy még mielőtt kézhez kapod a készüléked, gondoskodsz a védelméről minőségi telefon tokkal és üvegfóliával, hisz a kijelző a telefon legtörékenyebb része, és egyben a legdrágább a javítása is.

Hogyan történik a megrendelés?

Válaszd ki a telefont és gratulálj magadnak

Válaszd ki a REBORN® készüléket és tapsolj magadnak, hiszen épp sikerült akár 40%-ot spórolni új telefon vásárlásánál!

Várj a postás csengetésére

Ha jelenleg készleten van, az új REBORN® készüléked a címedre 3 munkanapon belül szállítjuk ki. Foglald el magad, hogy előbb eltelik az idő!

Próbáld ki alaposan 30 napig

A REBORN® készüléket vásárlás után 30 napig tudod nyugodtan próbálgatni. Ha bármivel nem lennél elégedett, visszaküldheted kérdés nélkül.

1 évig teljesen gondtalan lehetsz

A Jófogással ellentétben a REBORN® készülékeddel nyugodtan alhatsz, hisz a pénzed 1 éves garancia védi szervizzel Szlovéniában.

Válaszd ki a REBORN® készüléked

Böngéssz

Még nem hallottál felújított azaz refurbished telefonokról?
Olvasd el, mit kell tudnod!

Miért "jobb" választás egy REBORN® készülék egy teljesen új, még soha kinyitott készüléknél?

A REBORN® készülékek gyakorlatilag azonos teljesítménnyel rendelkeznek, viszont akár 40%-kal olcsóbb áron. Emellett akár 200 g-mal alacsonyabb az e-hulladék kibocsátása és 80%-kal alacsonyabb a szénlábnyom. Új telefonnal ellentétben, a REBORN® készüléket vásárlás után 30 napig tudod kipróbálni, és kérdés nélkül visszaküldheted, ha nem felel meg. Minden készülékhez a töltőkábel mellett mellékelt egy töltőadapter is, amely az újabb készülékeknél immáron inkább ritkaság, mint standard.

Mi a különbség használt és REBORN® telefon között?

Ha a Jófogásról, Facebook Marketplaceről vagy más használt árus oldallról veszel telefont, sosem tudhatod pontosan, mit kapsz a pénzedért. A személy, aki árulja a használt telefont biztosan nem fog garanciát vállalni rá. Sőt, sokan vannak, akik hibás készüléket árulnak, elviszik a pénzed és utána kerülik a kapcsolatot. Nálunk pontosan tudod, hogy a telefon hibálat, és vásárlás után is meghallgatjuk minden kérdésed és kívánságod.

Hogyan befolyásolja a REBORN® telefon megvásárlás a környezetet?

Ha új telefon vásárlása helyett felújított telefont vásárolsz, kb. 200 g-mal kevesebb veszélyes elektronikus hulladék keletkezik és egyben 80%-kal csökkented a víz használatát és CO2 kibocsátását, amely új készülék készítésénél keletkezik a gyárban. Röviden - megakadályozod az új telefon készítésének negatív következményeit.

A REBORN® készüléken láthatőak lesznek az előző tulajdonos használatának nyomai?

Mielőtt forgalomba kerülne, minden készüléket gyárilag alaposan megtisztítunk. Emellett az utolsó kilobyte-ig kitörölünk belőle minden adatot, ezért böngészés közben nem találsz nyomot sem az előző tulajdonosáról. A készülékeket 3 osztályba osztjuk: Kiváló állapot, nagyon jó állapot, és jó állapot. Mindegyik tökéletesen működik, viszont a jó állapotú készülékeken itt ott észrevehető kisebb karcolás.

Akár 40%-os megtakarítás új készülék vásárlásához képest

100%-os működő készülékek, alaposan tesztelve 56 hiányosság ellen

Minimum 1 éves garancia

Vásárlással csökkented az e-hulladékot és ültetsz egy facsemetét

Üres a
kosár?

Vásárlóinknak gyakran készítünk különleges akciókat. Üres kosárral sajnos nem tudod hasznosítani őket.

Töltsd meg a kosarad a termékek mellett található "KOSÁRBA" gombra kattintva.

Kosár

Az ajándékot a kosárban választod ki!

Notice