Kattints a gombra és tiéd egy ezres >>

1000 Ft

Ingyenes ügyfélszolgálat: 0619989757

Tok Spigen "Thin Fit" iPhone 12 Pro Max készülékekhez - metal slate

7 430 Ft

kosárba

Termékkód: #55287

Tok Spigen "Thin Fit" iPhone 12 Pro Max készülékekhez - metal slate

Ajánlott ár9 065 Ft

Megtakarítás 1 634 Ft

Online ár 7 430 Ft

A termék sajnos jelenleg nincs raktáron

Szeretnél értesítést kapni elérhetőségéről?

Értesítsenek
"Mosoly nélkül nincs jó üzlet" garancia: Ügyfeleink elégedettsége számunkra rendkívül fontos, ezért 28 munkanap alatt kötelezettség nélkül elállhatnak a vásárlástól, mi pedig visszautaljuk a termék árát. Bővebben ...

A Spigen egyik legvékonyabb és legellenállóbb tokja

A Thin Fit megtartja a telefon eredeti érzését. Zsebbarát és a pontos kivágásoknak köszönhető elérhetők a gombok és a portok. Emellett teljesen kompatibilis a vezeték nélküli tötőkkel.

A legtartósabb anyagokból készült!

A Thin Fit rendkívül tartós polikarbonát anyagból készül, és egy extra uretánréteggel van bevonva, amely megakadályozza az elszíneződést.

Kemény és tartós külsővel küzd a csúnya karcolások ellen!

Vékony és könnyű tok

Mindennapi karcolásvédelem merev külsővel

A pontos kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak a telefon gombjaihoz

Fenntartott hely a mágneses tartók fémlemezének

Kompatibilis a vezeték nélküli töltőkkel és képernyővédőkkel

Extra vékony

Megőrzi a telefon eredeti külsejét, miközben kiváló védelmet nyújt.

Prémium keverék

A rendkívül tartós polikarbonát + uretán bevonat.

Zsebbarát

Vékonysága miatt bármilyen zsebbe illeszkedik.

Akadálymentes használat

Nem akadályozza a hozzáférést a telefonhoz.

Jellemzők

  • Prémium Spigen minőség

  • Hardcase

  • Vékony kivitel

  • Alig vastagítja a készüléket

  • Szívós polikarbonát

  • Csillapítja a rázkódást

  • Rendkívül kellemes tapintású

  • Hozzáférést enged minden gombhoz és funkcióhoz

  • Véd az ütések, szennyeződés, leejtés, karcolódás és más károk ellen

BŐVEBBEN

Jótállás

  • 1 év

BŐVEBBEN

Gyakori kérdések

icon-delivery-cost Created with Sketch.

Mennyibe kerül és hány napba telik a szállítás?

A postázás költsége 990 Ft - ha viszont a rendelése 9 990 Ft feletti, a postázás díjtalan. A postázás átlagban 1-2 munkanapba telik, kivéve, ha a terméknél más határidő van feltüntetve.

icon-payment-opt Created with Sketch.

Hogy tudok fizetni?

Lehetséges a hitelkártyás és a PayPal -os fizetés (előrefizetéssel a postázás valamivel kedvezőbb). Ha inkább a csomag kézbesítése napján szeretnél fizetni, kiválaszthatod az utánvétes fizetési módot, így a futárnak fizeted ki a rendelést kézpénzzel vagy kártyával.

Értékelések

7_7_gergely

Igazolt vásárlás

Egyenlőre tetszik hogy könnyű és könnyen tartsa a telefonomat. Nagyon egyszerű és minimalista stílusú, szuper elegáns. Szeretném, ha a képernyőtől még egy kicsit feljebb lenne, de én már vagy négyszer elejtettem a telefonomat mióta megvan, és ebből kétszer képernyővel lefelé esett, de semmi baja nincs.

2019. június 27.

PAPap_Mark

Igazolt vásárlás

Nem ok nélkül nevezik ezt a tokot vékonynak! Olyan karcsú, hogy megőrzi a Galaxy Note eredeti nagyságát. Szép is. Csodás!

2018. december 20.

29297_j

Igazolt vásárlás

Ezt a tokot kicsit finomabban is lehet fogni, nem annyira csúszós, mint egyes szilikontokok, sosem szoktam úgy érezni, hogy el fogom ejteni a telefonomat. Jól illeszkedik a telefonhoz, tetszik a gombok könnyű elérhetősége, illetve a telefon tetejének és aljának könnyű elérése. Talán a telefon teteje lehetne egy kicsit jobban védett, de mindenképpen kiváló tokról beszélünk.

2018. július 23.

1111_Ágnes

Igazolt vásárlás

Ez a tok rendkívül vékony és sima, gyakran elfelejtem, hogy a telefonomon bizony tok is van! Szépen, esztétikusan megtervezett, mattfényes tok. A tokon található lyukak könnyű elérhetőséget biztosítanak az összes gombhoz és csatlakozóhoz, nem állnak a telefon használhatóságának útjába. Az egyetlen problémám ezzel a tokkal az, hogy nem fedi le a telefon tetejét és alját, ami szerintem a legtöbb ütést és karcolást elszenvedő két része a telefonnak. Emellett, ez a tok egy kiváló darab az iPhone 5/5S/5SE telefonokra!

2018. augusztus 1.

6262*

Igazolt vásárlás

Néhányszor leejtettem az Iphone-omat és eltörtem az üveget, szóval le kellett cserélnem. Most az új telefonommal, rájöttem hogy meg kell védenem, de nem akartam sok pénzt költeni. Ez a tok tökéletes. Minimalista és szerény, de nagyon szépen óvja a telefont az esésektől. Igazán tökéletes tok a feleségemnek és nekem.

2018. augusztus 2.

GRgréta

Igazolt vásárlás

Szép tok, jól illik. Nem nagyít az s7-esen. A védelemben nem vagyok biztos, mert szerencsére még nem kellett kipróbálnom.

2018. augusztus 6.

8888_Ágnes

Igazolt vásárlás

Tökéletesen illeszkedik és jó érzés kézben tartani. A tok vékony és nem zavarja a gombok működését.

2018. szeptember 9.

12128_Vincze

Igazolt vásárlás

Ez talán a legjobb telefontokom az elmúlt években. Nagyszerű tapintás és méret kombinációjával, eléri az egyedi "édes helyét" - nem túl nagy, ahhoz hogy ormótlan legyen, és nem túl kicsi ahhoz hogy ne nyújtson védelmet. Épp eléggé tapadós ahhoz hogy kiváló fogást biztosítson, de nem túlságosan, hogy szűk farmerrel gondot okozzon. Tökéletesen ráillik (egy 7re) a pereme pedig védelmet biztosít a képernyőnek akkor is ha arccal lefelé fektetjük. Ezzel a tokkal nem hibázhatsz - szerezd meg!

2018. szeptember 11.

ILIldikó S

Igazolt vásárlás

Ez a termék jól illik, jól néz ki és vékony. A hátulja jó tapintású, és megnehezíti hogy elejste telefont.

2018. október 3.

12128_Vincze

Igazolt vásárlás

"Ez talán a legjobb telefontokom az elmúlt években. Nagyszerű tapintás és méret kombinációjával, eléri az egyedi ""édes helyét"" - nem túl nagy, ahhoz hogy ormótlan legyen, és nem túl kicsi ahhoz hogy ne nyújtson védelmet. Épp eléggé tapadós ahhoz hogy kiváló fogást biztosítson, de nem túlságosan, hogy szűk farmerrel gondot okozzon. Tökéletesen ráillik (egy 6s-re) a pereme pedig védelmet biztosít a képernyőnek akkor is ha arccal lefelé fektetjük. Ezzel a tokkal nem hibázhatsz - szerezd meg!"

2018. október 6.

BIBianka

Igazolt vásárlás

Nagyon szé, és jól elkészített tok. Imádom! Nagyon egyszerű volt rárakni a telefonomra. tökéletesen illik és nem nagyobbítja a telefont. Az összes nyílás felsorakozik gyönyörűen néz ki.

2018. október 8.

FLflóra

Igazolt vásárlás

Ez a tok tökéletes állapotban érkezett meg és szépen Illik a telefonomra. gyorsan megérkezett és semmi gond nem volt a szállítással.

2018. október 9.

7_7_gergely

Igazolt vásárlás

Egyenlőre tetszik hogy könnyű és könnyen tartsa a telefonomat. Nagyon egyszerű és minimalista stílusú, szuper elegáns. Szeretném, ha a képernyőtől még egy kicsit feljebb lenne, de én már vagy négyszer elejtettem a telefonomat mióta megvan, és ebből kétszer képernyővel lefelé esett, de semmi baja nincs.

2018. október 20.

GYGyörgy _Balogh

Igazolt vásárlás

ez a legjobb tok valaha. Tőbbször is megmentette a telefonomat az unokahugaimtól és unokaöccseimtől. Erősen ajánlom!

2018. december 2.

A.A.B.

Igazolt vásárlás

Nagyszerű tok. Akkor vettem meg a telefonomra mikor megjelent az s7. Többnyire túlélte azt is amikor a telefonom 12-15 mérföld per órás sebességnél kiesett a zsebemből, egy golfkocsiból az aszfaltra. Új tokra lessz szükségem, és néhány karcolás érte a képernyőmet (törés nincs).

2018. december 26.

LALajos

Igazolt vásárlás

Nagyszerűen védi az új készülékemet. Erősen ajánlom mint magas minőségű terméket.

2019. május 12.

7_7_mihály

Igazolt vásárlás

Nagyon szép színe van, amely úgy néz ki mint az Apple arany :) Egy kicsit csúszós, az alumínium test miatt. Az alsó ütéshárító megkellene hogy védje abban az esetben ha kicsúszik, de igazán oda kell figyelnem hogy hová teszem, hogy biztos legyek benne hogy nem fog lecsúszni a kanapéról, stb.

2019. január 5.

M.M.

Igazolt vásárlás

Ez a tok kiválóan illeszkedik az iPhone SE-mre, semmi panaszom nem lehet rá.

2019. január 8.

4J4Jen

Igazolt vásárlás

Soha nem csalódtam Spigen tokban, ez a mostani sem kivétel. Több ezer olyan tok van, amiről azt állítják, hogy könnyen kézben tartható, miközben egyszerűen csak egy mattszínű fényezés van a tokon, semmi több. Rengeteg ilyet dobtam ki, ami csak fényezett volt, de olyan csúszós volt, mint az egyszerű csiszolt alumínium, ez a tok nem ilyen!

2019. január 10.

Lóránt

Igazolt vásárlás

Nagyszerű tok. Szép és vékony, és nagyon jó a fogása. Egyáltalán nem csúszós.

2019. január 16.

KOKOZMA

Igazolt vásárlás

Megvédi a telefont a karcolásoktól, ütésektől, véletlenszerű esésektől, és ütközéstől.

2019. január 18.

7_7_mihály

Igazolt vásárlás

Nagyon szép színe van, amely úgy néz ki mint az Apple rózsaszín arany :) Egy kicsit csúszós, az alumínium test miatt. Az alsó ütéshárító megkellene hogy védje abban az esetben ha kicsúszik, de igazán oda kell figyelnem hogy hová teszem, hogy biztos legyek benne hogy nem fog lecsúszni a kanapéról, stb.

2019. január 24.

8282_Alexandra

Igazolt vásárlás

Imádom a színét. Megvédi a hátulját karcolásoktól és kis esésektől kemény felületekre. Nagyon jó.

2019. február 9.

DODominik S.

Igazolt vásárlás

Ez a tok nagyszerű. Pont jó a mérete és egészen vékony Tökéletes azok számára Akik nem szeretik a hatalmas telefontokokat, viszont extra véelmet akarnak.

2019. február 12.

MOMolnár_Attila

Igazolt vásárlás

Kiváló termék, jó minőség. Pont olyan mint a leírása.

2019. február 21.

Sándor C.

Igazolt vásárlás

Jól illik, nincs gond a mérettel.

2019. március 16.

SZSzabina O

Igazolt vásárlás

Szép tok! Sima kinézet, jó ár.

2019. március 31.

NANagy_Tóth

Igazolt vásárlás

Végre minden lyuk tökéletesen illeszkedik és elegendő helyet hagynak a kábeloknak. Klassz tok. Jó tartást ad, anélkül, hogy túl ragadós volna vagy túl puha. A dizájnja szép és elegáns.

2019. április 13.

2828Krisztián

Igazolt vásárlás

A tok szuper jól néz ki! A postázás aránylag gyors volt, ha figyelembe vesszük a távolságot. Nagyon ajánlom a rendelést erről az oldalról.

2018. július 5.
VÉLEMÉNY HOZZÁADÁSA TÖBB ÉRTÉKELÉS

Neved:

E-mail:

Vélemény:

Osztályzat (1-5):

Fotó vagy videó feltöltése:

elküldés

Hogyan történik a megrendelés?

1. Találd meg, amit keresel!

Több mint 355 készülékhez több mint 20 000 kiegészítő közül válogathatsz. Az alacsony árak miatt akár a barátodat is meghívhatod egy kávéra, úgyhogy kanapéról fel és irány egy jó kis beszélgetés.

2. Két kattintással a pénztárhoz.

A kívánt termékeket helyezd a kosárba! A pénztárban akár 1 kattintással hozzáadhatsz megrendelésedhez további kedvezményes termékeket. Néha még ingyenes ajándékot is választhatsz!

3. Még egy kicsi..

Nehéz lesz azzal a gondolattal álomba merülni, hogy hamarosan érkezik a csomagod… Ezért forralj tejet és számolj bárányokat, hogy mihamarabb elaludj! Így még gyorsabban el fog múlni a várakozás ideje.

4. A boldogság titka? Vedd át a csomagot!

A futár a megrendelést követő 1-2 munkanap után fog csengetni. Szedd a lábad, vedd át a csomagot, kívánj a futárnak szép napot és siess az ollóért (kérjük, az ollóval ne rohanj)! Bontsd fel a csomagot, nézd át a termékeket és értékeld a gizzmo.hu élményedet!

Vásárlóinknak gyakran készítünk különleges akciókat. Üres kosárral sajnos nem tudod hasznosítani őket.

Töltsd meg a kosarad a termékek mellett található "KOSÁRBA" gombra kattintva.

Díjmentes kiszállítás

tovább
Kosár ürítése