A beszerzési vezetőnk apuka lett! Gratulálj neki és vedd át a -15%-os kupont >>

Aktiváld a kupont!

BABY kupon aktiválva!

Ingyenes ügyfélszolgálat (8.00 - 14.00): [email protected]

Stylus

A stylus egy toll alakú beviteli eszköz, amelyet az elektronikus eszközök vezérlésére használnak. Rajzoláshoz, íráshoz és az érintőképernyőn való navigáláshoz használják. Ez egy olyan eszköz, amely az ujj vagy az egér helyettesítésére használható a bevitelhez. Egyesek gumi, míg mások fémheggyel rendelkeznek.

Különböző formájúak és méretűek, de mind ugyanazt a célt szolgálják, vagyis azt, hogy pontosságot biztosítsanak az érintőképernyős eszközökön, például okostelefonokon és táblagépeken való rajzolás vagy írás során anélkül, hogy az ujjat vagy a kezet kellene használnod, ami néha rendetlen lehet, különösen, ha közben eszel valamit.

A tollak akkumulátorának kapacitása a használat és a kialakítás függvényében változik. Ha például rajzolásra vagy írásra használod sajátodat, akkor több akkumulátorteljesítményre lesz szükséged, mintha csak navigálásra használnád.

A stylus kialakítása is befolyásolja az akkumulátor élettartamát, mivel egyes kialakítások több energiát igényelnek, mint mások, olyan jellemzőik miatt, mint például a nyomásérzékenység és az érintésérzékenység stb. Például, ha a tiéd nyomásérzékeny, akkor több energiát igényel, mint az, amelyik nem rendelkezik ezzel a funkcióval, mert a nyomásérzékenység több feldolgozási energiát igényel, ami viszont a szokásosnál gyorsabban lemeríti az akkumulátort. A nyomásérzékeny toll lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a vonalvastagságot aszerint változtassák, hogy a toll hegyével milyen erősen nyomják le a képernyőt.

BŐVEBBEN
Vásárlóinknak gyakran készítünk különleges akciókat. Üres kosárral sajnos nem tudod hasznosítani őket.

Töltsd meg a kosarad a termékek mellett található "KOSÁRBA" gombra kattintva.