Leggyakrabban rendelt tokok most -20% >>

Megtekintés

Ingyenes ügyfélszolgálat: 0619989757

Kéz a kézben egy tisztább bolygó felé

A gizzmo.hu-nál tudatában vagyunk annak, hogy egy kereskedelmi tevékenység milyen hatást gyakorol a környezetre, amelyben élünk. Célunk, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük üzemelésünk negatív következményeit, miközben "zöldebb" tevékenységekre törekszünk.

Környezetbarát csomagolás

A megrendeléseket kizárólag újrahasznosított kartonból készült dobozokban szállítjuk. Tisztában vagyunk azzal, hogy az egyszer használatos műanyag mennyire káros a bolygónkra nézve. Ezért a legtöbb tokunk és kiegészítőnk csomagolásakor csak biológiailag lebomló anyagot használunk.

Elektronikus számlázás

A legtöbb esetben a számlát e-mailen keresztül PDF-dokumentum formájában küldjük el. Így könnyen lementheted, és biztosan nem fogod elveszíteni sem. Minden egyes elektronikus számlakiállításkor egy-egy papírlapot spórolunk meg, ami hosszútávon akár néhány fa túlélését is jelentheti.

Nyomtatás a csomagoláson minimális lefedettséggel

A többszínű nyomtatás helyett úgy döntöttünk, hogy a kartondobozokra monokróm módon nyomtatunk környezetbarát fehér színnel, valamint a doboz kevesebb mint 5%-át fedjük le. Ilyen módon a lehető legkevesebb mérgező anyagot szeretnénk a környezetbe juttatni.Vásárlóinknak gyakran készítünk különleges akciókat. Üres kosárral sajnos nem tudod hasznosítani őket.

Töltsd meg a kosarad a termékek mellett található "KOSÁRBA" gombra kattintva.

Díjmentes kiszállítás

tovább
Kosár ürítése