A beszerzési vezetőnk apuka lett! Gratulálj neki és vedd át a -15%-os kupont >>

Aktiváld a kupont!

BABY kupon aktiválva!

Ingyenes ügyfélszolgálat (8.00 - 14.00): [email protected]

Nyomkövetők

A Bluetooth nyomkövető eszközök új és innovatív módját jelentik a holmijaid nyomon követésének. Kicsik, könnyűek és egyszerűen használhatóak. Bármire fel lehet őket erősíteni, amit nyomon akarsz követni, például a kulcsokra, a pénztárcára vagy a táskára. Az eszköz aktiválása a tetején található gomb megnyomásával történik. Aktiválás után jelet küld, amelyet bármely Bluetooth-kompatibilis eszköz követhet a hatótávolságon belül.

A GPS nyomkövető eszköz nagyobb, mint a Bluetooth nyomkövető, és egy tárgyra, például autóra, kerékpárra vagy bőröndre rögzíthető. A nyomkövető olyan jelet bocsát ki, amelyet bármely más, hatótávolságon belül lévő GPS-vevő képes érzékelni. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megtalálja az elveszett tárgyat, ha követi a jelet a telefonján.

A hatótávolság a készülék típusától függően változik. A Bluetooth-eszközök hatótávolsága általában körülbelül 30 méterre korlátozódik, míg a GPS-eszközök hatótávolsága akár 10 kilométer is lehet.

Ezeknek az eszközöknek számos előnye van. Használhatók elveszett autó vagy teherautó megtalálására. Ezenkívül egy elveszett gyermek vagy demenciában szenvedő idős személy megkeresérére is használhatók. A készülékek kicsik és könnyűek, így észrevétlenül hordhatók zsebben vagy táskában.

BŐVEBBEN