A beszerzési vezetőnk apuka lett! Gratulálj neki és vedd át a -15%-os kupont >>

Aktiváld a kupont!

BABY kupon aktiválva!

Ingyenes ügyfélszolgálat (8.00 - 14.00): [email protected]

Töltők és autós töltők

A fali töltők és az autós töltők két különböző típusú töltő, amelyeket elektronikus eszközök töltésére használnak. A fali töltőket a fali konnektorba, az autós töltőket pedig az autó szivargyújtójába dugják. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

A fali töltőket általában konnektorba dugják, de néhányat számítógépbe vagy laptopba is be lehet dugni. A fali töltők általában nagyobb teljesítményűek, mint az autós töltők, de csak otthon vagy olyan nyilvános helyeken használhatók, ahol van rendelkezésre álló fali konnektor. Az autós töltők bárhol használhatók, de kisebb teljesítményűek, mint a fali töltők.

A kocsitöltők hordozhatóak, és az autóban vagy útközben is használhatók. Kisebbek, mint a fali töltők, és kevesebb helyet foglalnak el. A kocsitöltők lassabban is töltik az eszközöket. A fali adapterek töltési ideje körülbelül 2 óra egy teljes töltéshez, míg az autós töltőké körülbelül 4 óra egy teljes töltéshez. A fali adapterek nagyobbak is, mint az autós töltők, és több eszközzel kompatibilisek.

BŐVEBBEN

Gondoskodj a védelemről