A beszerzési vezetőnk apuka lett! Gratulálj neki és vedd át a -15%-os kupont >>

Aktiváld a kupont!

BABY kupon aktiválva!

Ingyenes ügyfélszolgálat (8.00 - 14.00): [email protected]

FM transmitterek

A vezeték nélküli adó az autó szivargyújtójába csatlakoztatható, és a telefonodról, tabletedről vagy laptopodról származó hangot az autórádióra sugározza. Remek módja annak, hogy megszabadulj a telefonból érkező hangtól, és gazdagabb, erőteljesebb hangzást biztosíts. Az adó hatótávolsága körülbelül 10M, de ez a jel erősségétől és más tényezőktől függően változhat.

A kijelzővel ellátott FM adó lehetővé teszi, hogy lásd, milyen állomáson sugároz, és beállíthatod a hangerőt anélkül, hogy lenéznél a telefon képernyőjére. Ez a funkció különösen akkor hasznos, ha vezetés közben szeretnél állomást váltani, de nem szeretnéd levenni a szemed az útról, vagy ha zajos környezetben hallgatsz zenét, ahol a háttérzaj miatt nehezen hallod melyik állomás szól.

Egyes adók USB-portokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy zenehallgatás közben töltsd telefonodat. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy az akkumulátor lemerülne miközben zenét hallgatsz az autóban. Egyesek USB-portokkal is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik más eszközök csatlakoztatását, valamint micro SD-nyílásokkal, így a rajtuk tárolt zenét az autórádióban hallgathatod. Ez akkor lehet hasznos, ha a telefonon az elérhetőnél több tárhelyet szeretnél a zenék számára.

A hangminőség a vevőegység minőségétől függ. Ha a vevőegység kiváló minőségű, akkor a hang is kiváló minőségű lesz. Ha azonban a vevőegység gyenge minőségű, akkor a hang is gyenge minőségű lesz.

BŐVEBBEN