A beszerzési vezetőnk apuka lett! Gratulálj neki és vedd át a -15%-os kupont >>

Aktiváld a kupont!

BABY kupon aktiválva!

Ingyenes ügyfélszolgálat (8.00 - 14.00): [email protected]

Okosóra töltők

Az okosóra-töltők kis méretű, könnyű eszközök, amelyeket konnektorba vagy USB-portba dugva töltheti fel okosóráját. Úgy tervezték őket, hogy hordozhatóak és kényelmesek legyenek az úton lévők számára. Az első okosóra-töltőt 2011-ben adta ki a Sony. A Sony LiveView óra töltésére tervezték, amely az Apple Watch korai versenytársa volt.

Ma már számos különböző típusú okosóra-töltő van a piacon. Némelyikük vezeték nélküli töltési technológiát használ, míg másoknál egy kábellel kell csatlakoztatni őket egy áramforráshoz. Vannak olyanok is, amelyekhez akkumulátorcsomag is jár, így egyszerre töltheti az óráját és a telefonját. A vezeték nélküli töltők általában olcsóbbak, mint vezetékes társaik, de a töltéshez az órát a tetejükre kell helyezni.

A vezetékes töltők nagyobb hatótávolsággal rendelkeznek, és bármilyen áramforráshoz csatlakoztathatók, de a töltés megkezdése előtt le kell vennie az órája szíját, és be kell dugnia azt. Az okosóra-töltők leggyakoribb típusa az, amelyik a töltési energiát fali konnektorba vagy USB-portba csatlakoztatja.

BŐVEBBEN