A beszerzési vezetőnk apuka lett! Gratulálj neki és vedd át a -15%-os kupont >>

Aktiváld a kupont!

BABY kupon aktiválva!

Ingyenes ügyfélszolgálat (8.00 - 14.00): [email protected]

Power bank

A power bank egy hordozható akkumulátor, amely elektromos csatlakozóba dugva tölthető fel. Energiát tárol és áramot biztosít más eszközök számára. Mobiltelefonok, táblagépek, laptopok, fejhallgatók és más elektronikus eszközök töltésére használjuk.

A hordozható akkumulátorok számos formában és méretben léteznek. Lehetnek elég kicsik ahhoz, hogy elférjenek a zsebedben, vagy elég nagyok ahhoz, hogy magaddal vihesd őket. Némelyik beépített kábellel rendelkezik, így anélkül töltheted a telefonodat, hogy egy extra kábelt kellene magaddal cipelj. Mások pedig beépített zseblámpával rendelkeznek, hogy a sötétben is eligazodhass.

Két fő típusú powerbank létezik: bemeneti és kimeneti típusú. A bemeneti típusok USB-porttal rendelkeznek, amelyhez csatlakoztathatod a készüléked, hogy feltöltse azt. A kimeneti típusok egy vagy több USB-porttal rendelkeznek...

A töltőbank kapacitása határozza meg, hogy mennyi ideig tart, mielőtt újra kell tölteni. Minél nagyobb kapacitással rendelkezik az akkumulátorbank, annál tovább tart, mielőtt újra kell tölteni. Az átlagos kapacitás 10 000 mAh, ami azt jelenti, hogy körülbelül 10 órát bír ki, mielőtt újra kell tölteni.

A vezeték nélküli hordozható bankok Qi technológiát használnak, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nincs szükségük kábelre! Csak helyezd a mobilodat a vezeték nélküli töltő tetejére, és az automatikusan töltődni kezd! A napelemes hordozható töltők napelemeket használnak a tetejükön, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nincs szükségük áramra! Csak hagyd őket kint a szabadban napközben, és automatikusan töltődni kezdenek!

BŐVEBBEN