Hova május elsejére? Május elsejei Gizzmofesztiválra 35%-os kuponnal >> Használd ki most és rendelj a legkeresettebb termékekből

-35%

Ingyenes ügyfélszolgálat (8.00 - 14.00): [email protected]

Felhasználási feltételek

Tedd le a könyvet, amit olvasol és töltsd a következő hónapot a feltételek tanulmányozásával. Kiváló olvasmány, különösen a strandon. Hogy ne kelljen a telefon vagy a táblagépet magaddal cipelned, akár ki is nyomtathatod!

  1. Vásárlás - 1
1.1. Árak

Az árak tartalmazzák a 27 %-os áfát. Az árak mindig az aktuális vásárlásra vonatkoznak, a későbbiekben változhatnak. Az árak a csomag átvételéig garantáltan változatlanok maradnak. Az Üzemeltető és a Vásárló közti szerződés a rendelés leadásakor jön létre, miután a Vásárló megkapja, a visszaigazoló e-mailt, melyben az Üzemeltető jelzi, hogy a rendelést felvették és a tranzakció megkezdődött. Ezek után minden ár és feltétel fix és az Üzemeltetőre ugyan úgy vonatkozik, mint a Vásárlóra.


Minden ajánlatunk a promóción feltüntetett időpontig vagy a készlet erejéig érvényesek.
A további tartós termékhiányok kiküszöbölése érdekében bizonyos leakciózott termékekből egy vásárlás során csak 1 darabot lehet megvásárolni.

A ajánlott ár a szállító által javasolt kiskereskedelmi ár egy adott termékre.

Az online ár az a kiskereskedelmi ár, amely a gizzmo.hu online áruház minden felhasználójának számára elérhető, amikor digitális rendelést adnak le.

Az eredeti ár a termék magasabb, régi ára volt, amely az ár csökkentése előtt volt érvényes.

Az ár az új, állandóan csökkentett ár, amely a termék árának csökkentése után lett érvényes.
Az ár érvényessége nincs kifejezetten korlátozva.

Az akciós ár korlátozott ideig érvényes ár. Az érvényesség idejét dátum határozza meg, viszont készlet erejétől függően meghosszabbítható.

A legjobb ár az elmúlt 30 napban az előző ár, azaz a legalacsonyabb ár, amelyet a cég az akció előtti 30 napon használt.

A teljes ár a csomagban található termékek összesített ára.

A csomagár a csomagban kiárusított termékek kedvezményes ára, illetve az összes termék árának összege.

A kupon nélküli ár akkor jelenik meg, ha a weboldalon korlátozott időtartamú kupon aktiválódik. Az ár kupon nélkül azt az eredeti árat jelenti, amely a kupon aktiválása nélkül lenne érvényes.

Az ár kuponnal az az ár, amely a weboldalon aktivált kedvezményes kupon esetén érvényes.

Az új termék ára az utolsó ár a piacon, amelyet a vásárló fizetne az új termékért. Az új készülék ára az ár-összehasonlító adatai alapján kapott. A vásárló így egyszerűen tudja összehasonlítani az új termék árát a felújított termék árával, amelyet az eladó a Reborn felújított készülékek ajánlatában árusít.

1.2. Reklamáció, Rendelések visszaküldése

Az Üzemeltető tiszteletben tartja a Vásárlót, a fogyasztóvédelmi eljárásokat, és ennek megfelelően jár el. Az Üzemeltető a reklamációk és észrevételek hatékony megoldására törekszik, ezért egy kijelölt személy biztosít, akivel a fogyasztó tárgyalhat telefonon vagy e-mail levelezésen keresztül. A reklamációkat a következő e-mail címen fogadjuk: [email protected].

A reklamációk kezelésének folyamata bizalmas. Az Üzemeltető öt munkanapon belül értesíti a Vásárlót, hogy megkapta a reklamációját és közli a feldolgozáshoz szükséges időtartamot.

A Vásárló folyamatos tájékoztatást kap az eljárásról. Az Üzemeltető tudja, hogy a vásárlások egyik sajnálatos velejárója az esetleges fogyasztói elégedetlenség. Ezért az Üzemeltető arra törekszik arra, hogy gyorsan és eredményesen megoldja az összes vitát kölcsönös megállapodással, barátságos hangnemben.

Távolsági szerződések esetén a Vásárlónak jogában áll az Üzemeltetőt 28 napon belül, e-mailen keresztül ([email protected]) tájékoztatnia arról, hogy szeretné a szerződést visszavonni. Döntését nem kell megindokolnia. Ha a csomag időben visszaküldésre kerül, a szerződés automatikusan felbomlik.

A Vásárlónak vissza kell küldenie a rendelését 30 nappal azután, hogy jelezte a visszavonási szándékát. A Vásárló a következő címre küldheti vissza a csomagot: Címzett: DDG3, Cím: CSLK, Irányítószám: 1004, Város: Budapest.

Miután a visszaküldött csomag megérkezett a címünkre, az Üzemeltető visszafizeti a visszaküldött termékek árát a jogszabályoknak megfelelően. A Vásárló egyetlen költsége ebben a folyamatban a csomag visszaküldésének költség lesz. Nem fogadunk el hiányos csomagokat. A csomag visszaküldésekor, a Vásárlónak a számlát is vissza kell küldenie, ami tartalmazza az ő és a termékek információit.

A visszaküldésnek 30 napon belül meg kell történnie azután, hogy a Vásárló a panaszt jelezte. Visszaküldés esetén a termékek árát visszatérítjük, a szállítási díjat viszont nem. A Vásárló köteles egy e-mailt küldenie az [email protected] e-mail címre a visszaküldés szándékát jelezve. A visszaküldés menetéről ezután részletes e-mailt kap a Vásárló. A visszaküldésnek ezután 30 napon meg kell történnie, azon túlmenően a garancia megszűnik.

1.3. Promóciós kódok és kivételek

Rendelésnél a vásárlóink promóciós kódot tudnak aktiválni, amelyek különböző akciókat vagy kedvezményeket jelölnek. 

Bizonyos termékekre megszabott a maximális igényelhető kedvezmény. A promóciós kód felhasználatakor ezeknél a maximális megszabott kedvezmény kerül levonásra, függetlenül a promóciós kód értékétől. Ezek a termékek listája itt található.

A kedvezménykuponok (az ingyenes kiszállítást nyújtó kuponon kívül) nem érvényesek a: kiszállításra, prémium csomagvédelemre, ajándékcsomagolásra, “Ugorj a sor elejére” és további garanciára.

A kuponok nem kombinálhatóak, ezért minden megrendeléshez csak egy érvényes kupont használhat fel.

A 3-AT A 2-ÉRT KUPON KÜLÖNLEGESSÉGEI:

A 3-at a 2-ért kuponnál legyen figyelmes a már akciós és a különleges kivételekkel rendelkező termékekre (ezek alul láthatóak). Ha 3 terméket választ és a legolcsóbb ezen a listán szerepel, a kupon nem lesz érvényes. 

A kupont csak hármasával tudja felhasználni, tehát 3, 6, 9, 12 … termék esetén aktiválható. Ha a kosarában pl. 6 termék szerepel közülük kettő a különleges kivételek listáján van, akkor a kupon csak az ezen a listán nem szereplő termékre fog érvényesülni.

A "2 +2 GRATIS" KUPON KÜLÖNLEGESSÉGEI:

A "2 + 2 gratis" kupon aktiválásával  4 tokok vagy üvegfóliát rendelhet és csak kettőt fizet.

Miután aktiválja a 2PLUS2 kupont, a 2+2 ajánlatot a sárga 2+2 jeles termékekre tudja érvényesíteni, amely a termékek bal felső sarkjában jelenik meg. A kupont felhasználva a két legolcsóbb terméket ingyen kapja meg. Az ajánlat csak a megjelölt tokokra és üvegfóliákra érvényes.

ELÁLLÁS A VÁSÁRLÁSTÓL A "2 +2 GRATIS", "ILOVEGAIIA" ÉS "2 + 1 GRATIS" KUPON FELHASZNÁLÁSÁNÁL:
Ha szeretne elállni a vásárlástól, MIND a 4 azaz 3 terméket szükséges visszaküldeni az eredeti állapotában. A "2 + 2 gratis", "ILOVEGAIIA" és "2 + 1 gratis" kupon felhasználásánál nem lehetséges csak egy terméket visszaküldeni, hiszen a kedvezmény a négy vagy három termék megvásárlására érvényes.

AZ “EZRES” ÉS “KÉTEZRES” KUPON KÜLÖNLEGESSÉGEI:

Az “EZRES” és “KÉTEZRES” kupon aktiválásánal legyen figyelmes a már akciós és a különleges kivételekkel rendelkező termékekre (ezek alul láthatóak). A kupon aktiválásánál a kedvezmény és ajándékok az EZRES kuponnál 5000 Ft, a KÉTEZRES kuponnál viszont 8000 Ft végösszeg feletti vásárlásnál érvényesek. A végösszeghez minden termék ára számít, viszont a már akciós termékekre, és olyan termékekre és szolgáltatásokra amelyekre különleges szabályok vonatkoznak (ezek az 1.3 pont alatt találhatók) a kedvezmény nem érvényes.

ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL SZUPER CSOMAG VÁSÁRLÁSA ESETÉNH:
Ha el kíván állni a szerződéstől, a cég székhelyére mind a 3 terméket vissza kell küldenie az eredeti sértetlen állapotában. A “Szupercsomag” vásárlása esetén nem lehet elállni a szerződéstől úgy, hogy csak egy tételt küldene vissza, mert a kupon felhasználásából származó kedvezmény a három tétel megvásárlására együtt érvényes.

ÉRTESÍTÉS A KUPON ÉRVÉNYESSÉGÉRŐL:

Ha a csomag átvétele után leolvassa a csomagon lévő QR-kódot és sikeresen megoldja a kvízt, a Gizzmo egy bizonyos kedvezménnyel járó kupont ajándékoz önnek, amely legalább 3000 Ft értékű rendelésnél érvényesíthető. Mivel a kupon érvényességi ideje rövid, a kupon nyertesét e-mailben értesítjük a kupon érvényességi idejéről. Az e-mail kizárólag értesítésként szolgál, és a vásárló nem kerül fel egy promóciós listára sem. A kupon lejárata után a számítógép automatikusan törli a megszerzett személyes adatokat. Az ügyfél e-mail címét nem tároljuk, kivéve, ha ehhez korábban már hozzájárult.

ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL A MMMEGA MYSTERY BOX XXL VÁSÁRLÁSÁNÁL:

Ha el kíván állni a szerződéstől, a rendelt összes a 7 terméket szükséges visszaküldeni sértetlen és fel nem használt állapotban. A "MMMEGA MYSTERY BOX XXL" vásárlásakor a szerződéstől nem lehetséges elállni egyetlen termék visszaküldésével, mert a kupon felhasználásából származó kedvezmény mind a 7 termék vásárlására kötődik.

1.4. További szolgáltatások a rendelésnél

Ugorj a sorj elejére: Ha a rendelés leadása előtt kiválasztja ezt a szolgáltatást, garantáljuk, hogy a rendelését még aznap, vagy legkésőbb a következő munkanapon feldolgozzuk és elküldjük. A szolgáltatás ára 629 Ft.
Ha a rendelést nem tudjuk ezen az időn belül feldolgozni, a vevőt értesítjük a megadott telefonszámon vagy e-mail címen, és a DDG3 d.o.o. visszatéríti a szolgáltatás összegét. A szolgáltatás nem azt jelenti, hogy a csomagot még aznap megkapja, hanem azt, hogy a csomagot aznap vagy az azt követő nap feldolgozzuk és elküldjük.

3 év garancia™ - 3 év aggodalom nélkül: A rendelés leadása előtt a termékekre, amelyekre nem érvényes többéves garancia, kiválaszthatja a 3 éves garanciát. A szolgáltatás ára a termék értékétől függ és a rendelés leadása előtt az oldal automatikusan feltünteti.

Ha termék nem úgy működik ahogy kellene, a garanciát még a gyártó garanciája letelte után is tudja érvényesíteni, összesen 3 éven belül. Az extra garanciával rendelkező terméket ingyenes kicseréljük, visszapostázási költség nélkül. A garanciát úgy tudja érvényesíteni, hogy az [email protected] e-mail címre küld képet vagy videót a hibás termékről.

Öko csomagolás: A rendelés leadása előtt egyes termékekre illetve termékcsomagokra öko csomagolás választható. A szolgáltatás fizetendő, az ára 1099 Ft.

Ha a rendelésedhez öko csomagolást választ, a nevében elültetünk egy fát is. Jelenleg a partnerünk segítségével Madagaszkáron, Indonéziában, Haitin, Kenyában, Ausztráliában és az Amazonas esőerdőjében ültetünk fákat.

Prémium csomagbiztosítás: A rendelés leadása előtt kiválaszthatja a prémium csomagbiztosítást, amellyel csomagját biztosítja elvesztés vagy átvételkor látható sérülés esetén. A szolgáltatás költsége 349 ft.
Elveszett vagy sérült csomag esetén azonnal új csomagot küldünk. Ha a rendelt termékeket nem tudjuk kiküldeni, a DDG3 d.o.o. visszatéríti a rendelés teljes összegét. Sérülés esetén a terméket nem kell visszaküldeni.

1.5. Személyre szabott termékek és szerzői jogok

A gizzmo.hu online áruház lehetővé teszi aszemélyre szabott termékek készítését.

Mint a tok megrendelője kijelentem, hogy a személyre szabott tokra nyomtatott fényképek szerzői jogainak szerzője vagyis tulajdonosa vagyok.

Mint a mű szerzői jogainak tulajdonosa egyetértek, hogy a DDG3 d.o.o. a fenti szerzői művet promóció céljából használja, és engedélyezem, hogy a nyilvánossághoz különböző formákban közelíti (internetes, televíziós és hasonló közzétételekkel). E célból a DDG3 d.o.o. számának kizárólagos, valamint időbelileg és helyileg korlátlan szerzői vagyoni jogokat adok át, amelyek a szerzői mű reprodukcióját, disztribúcióját, feldolgozását (az értelmi szerző hozzájárulásával) és nyilvános közvetítését (nyilvános előadás joga, nyilvános közvetítés joga, nyilvános hangfelvételes és videojátékos megjelenítés joga, mű sorsugárzás joga, retransmiszió joga, szekundáris műsorsugárzás joga,nyilvánosság előtti megjelenítés joga) engedélyezik.

Kijelentem, hogy amennyiben a fent látható szerzői mű jogainak egyéb tulajdonosa van, a mű jogait az interneten való használatra jogi úton megszereztem, illetve a műt szemléltetés, hivatkozás vagy egyéb méltányos használat alapján használom. A fenti, neten közzétett szerzői mű jogosultjai által igényelt kártérítési és egyéb kérelmek esetén a DDG3 d.o.o. helyett teljes felelősséget vállalok.

1.6. Különleges ajánlatok vásárlás után

Online upsell:

Az upsell vagy értékesítés utáni ajánlat, ajánlat a gizzmo.hu ügyfelek számára, akik éppen leadták a rendelést. Az ajánlat időben korlátozott, és igazodik ahhoz a tényhez, hogy a megrendelés már megtörtént. Leadott rendelés nélkül a szokásos ajánlatban egyforma árengedmények nem érhetők el. Ezenkívül az upsellben hozzáadott termékek értéke NEM befolyásolja a rendes rendelés teljes értékéhez kapcsolódó további előnyöket (ingyenes postaköltség 19 990 Ft felett, ingyenes ajándékok a rendelés értékéhez kapcsolódóan ...).

SMS upsell:

Az upsell vagy értékesítés utáni ajánlat, ajánlat a gizzmo.hu ügyfelek számára, akik éppen leadták a rendelést. Az ajánlat időben korlátozott, és igazodik ahhoz a tényhez, hogy a megrendelés már megtörtént. Leadott rendelés nélkül a szokásos ajánlatban egyforma árengedmények nem érhetők el. Az SMS upsell néhány perccel a leadott rendelés után a megadott telefonszámra küld egy promóciós upsell ajánlatot. Az upsellben hozzáadott termékek értéke NEM befolyásolja a rendes rendelés teljes értékéhez kapcsolódó további előnyöket (ingyenes postaköltség 19 990 Ft felett, ingyenes ajándékok a rendelés értékéhez kapcsolódóan ...).

Ingyenes kiszállítás REBORN termékekre:

REBORN termékek vásárlása esetén a szállítási költséget felszámoljuk a vásárlás értéktől függetlenül. Kivéve, ha a REBORN készülék mellett rendelt más termékek összege meghaladja a 19 990 Ft-os értéket, akkor a rendelés kiszállítása díjtalan.

1.7. Továbbiak

28-napos Mosoly nélkül nincs jó üzlet garancia

A saját "Mosoly nélkül nincs jó üzlet" garanciánk keretében 28 napon belül ok megadása nélkül kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket. A garanciáról többet a hivatkozáson lehet elolvasni.

  1. A személyes
    adatok védelme - 2
  1. A személyes adatok védelme - 2
2.1. Általános

A vállalat vállalja az online bolt felhasználóinak a személyes adatainak védelmének a felelősségét. Minden összegyűjtött személyes adat kizárólag a vállalat szolgáltatásainak végrehajtását szolgálja. A vállalat tiszteletben tartja a személyes adatok bizalmas voltát és az online bolt felhasználóinak adatvédelmét úgy, hogy a lehető legtöbbet megteszi azért, hogy megóvja őket a szabályszegésektől és visszaélésektől.

A személyes adatok védelme olyan terület, amire a vállalat különleges figyelmet fordít, mivel tisztában van ezeknek az adatoknak az érzékeny voltával.


Bizonyos esetekben létfontosságú némi személyes információt megadni más vállalatoknak, hogy a feldolgozó, mint ellátó képes legyen végrehajtani a szerződéses kötelességét a felhasználó felé. Minden összegyűjtött személyes adatot véglegesen tárol az ellátó és védve van a General Data Protection Regulation - GDPR szerint.

2.2. Személyes adatok felhasználása

Hogy végrehajtsa a nyújtott szolgáltatásokat, a vállalat összegyűjti, kezeli, feldolgozza és tárolja az alábbi felhasználói adatokat:


- keresztnév és vezetéknév
- szállítási címek
- vállalat vagy jogi entitás neve (ha a felhasználó jogi entitás)
- adószám (ha a felhasználó jogi entitás)
- email cím (felhasználónév)
- kódolt jelszó
- kapcsolatfelvételi telefonszám
- lakóhely
- bármilyen más adat, amelyet a felhasználó online formanyomtatványokon megad
- más adatok, amelyeket az ügyfél a profil részben megad


A vállalat nem felelős a felhasználó által megadott adatok pontosságáért, teljességéért és aktualitásáért.


Az ellátó nem küld adatokat harmadik félnek kivéve azoknak az alvállalkozóknak, akikkel az ellátónak szerződése van az adatvédelemre és akiket szerződés kötelez arra, hogy ugyanazokkal a standardokkal védje a személyes adatokat, mint az ellátó.


Az ellátó az egyének hozzájárulásával gyűjti a személyes adatokat. A hozzájárulás együtt van tárolva annak az űrlapnak a tartalmával, amellyel azokat begyűjtötték.


A személyes adatokat a Szlovén köztársaságban tárolják és sosem küldik át másik országba.

2.3. Az adatvédelmi irányelvek teljesítése

A vállalat személyes adatainak védelmét a személyes adatok védelmének szabályozásai szabályozzák.


Az összes egyén, aki teljes vagy részidős alkalmazott hozzáférhet személyes és más felhasználói adathoz és tudatában van ezeknek a szabályozásoknak az előírásaival és kötelességük teljesíteni ezeket az előírásokat az online üzlet felhasználóinak bizalmas és személyes adatainak a védelme érdekében. A személyes adatok védelmének kötelessége nincs időkorláthoz kötve még akkor sem, ha a személy már nem dolgozik a vállalatnak.


A regisztrált felhasználók bármikor abbahagyhatják a weboldal használatát és kérhetik a regisztrációjuk megszüntetését, amelyet írásos kijelentésben kell megtenni. A megszüntetési kérelem előtt a felhasználónak minden megmaradt kötelességét rendeznie kell a vállalat felé. A vállalat még mindig védeni fogja a személyes adatokat és a felhasználó bizalmasságát a felhasználónak az adatvédelmi irányelvek alapján még a regisztráció megszüntetésének esetében is.

2.4. Egyszeri értesítés a foglalás lejártáról

Amikor egy terméket a kosárba helyez, a termék ideiglenesen le lesz foglalva, így gondtalan vásárlási élményben lehet része. A vevőt a jogos érdekei miatt e-mailben és SMS-ben értesítjük a kiválasztott termékek lefoglalási folyamatáról. Az e-mail és SMS azonban kizárólag értesítésként szolgál, így a vevő nincs feliratkozva egyetlen promóciós listára sem. Ezenkívül a vevő e-mail címét és telefonszámát nem tároljuk, kivéve, ha ezzel a múltban kifejezetten egyetértett. A vevő bármikor egy gombnyomással leiratkozhat az ilyen értesítésekről a “Leiratkozás” gombra kattintva.

2.5. Gyermek védelem

Reklám üzenetek tisztán láthatóak lesznek (kornak megfelelően) és tisztán el lesznek különítve a játékoktól és versenyektől. Minden gyerekeknek szánt kommunikáció a koruknak megfelelő lesz és nem fog visszaélni a gyermek bizalmával vagy tapasztalatlanságával, valamint hűségével. Az ellátó nem fogadhat el rendelést olyan személyektől, akikről azt gondolja, hogy olyan kiskorú gyermek, akinek nincs szülői vagy gyám általi hozzájárulása.


Világos szülői vagy gyám általi hozzájárulás nélkül az ellátó nem fogadhat el és tárolhat semmilyen személyes információt gyermekről. Az ellátó szintén nem továbbíthatja a gyermek adatait semmilyen harmadik félnek. Az ellátó nem ajánlhat szabad hozzáférést olyan termékekhez és szolgáltatásokhoz, amelyek gyermekekre károsak.

2.6. Az információhoz és törléshez való jog

Jogában áll információt kérni azokról a személyes adatokról, amelyeket használunk, illetve jogában áll az ilyen adatok törlését kérni. Ha bármilyen kérdése van a személyes adatainak a törléséről, feldolgozásáról vagy használatáról kérem lépjen kapcsolatba: [email protected] vagy küldjön nekünk postán kérelmet.


A rendelés állapotával kapcsolatos értesítések. Fenntartjuk a jogot, hogy az értesítés érdekében használjuk a telefonszámát, amelyet a rendelés leadásakor megadott, hogy tájékoztassuk önt, amikor a rendelését kiszállítják. Ha nem fogadja el a rendelést fenntartjuk a jogot, hogy felhívjuk önt az adott telefonszámon, hogy emlékeztessük rá, hogy fogadja el a rendelést.


Értesítések: Miután feliratkozott az értesítésekre, a nevét, telefonszámát és email címét az ön engedélyével promóciós célokra fel fogjuk használni - amíg le nem iratkozik a hírlevélről. Csak akkor fog feliratkozni a hírlevélre ha kipipálja azt a mezőt, amely lehetővé teszi önnek, hogy a rendeléskor feliratkozzon.


Bármikor leiratkozhat a hírlevélről azzal, hogy küld egy emailt az [email protected] címre vagy azzal, hogy rákattint a „Leiratkozás” hivatkozásra, amelyet a promóciós emailek alján talál. Ha szeretne leiratkozni az időközönként küldött promóciós SMS-ekről, kattintson az üzenetben található leiratkozási hivatkozásra, írja be telefonszámát, majd kattintson a "Leiratkozás" gombra. A telefonszámát ezután eltávolítjuk az adatbázisból.


Minden egyénnek, akinek az adatait eltároljuk, elmentjük vagy feldolgozzuk a következő jogokkal rendelkezik:


A törlés joga – ha az egyén többé nem akarja, hogy a vállalat az adatait feldolgozza és ezeknek az adatoknak nincsenek jogilag köztelezett tárolási okai, az egyén kérheti a törlésüket.
● Joga van tudni mennyi ideig tárolják az adatait
● Joga van szerkesztést vagy törlést kérni, illetve fellebbezést benyújtani
● Az átvitel joga- az egyén kérheti, hogy lássa a róla tárolt személyes adatokat - felépített, széles körben használt és olvasható formában.
● Joga van jogorvoslathoz és szankciókhoz – Az egyénnek joga van panaszt benyújtani a felügyelő testülethez ahogy joga van fellebbezni a felügyelő testület döntése ellen. Joga van kártérítéshez is ha az adott testület nem reagál.
● Joga van, hogy ne legyen alanya olyan intézkedéseknek, amelyeket kizárólag a hozzájárulás visszavonásának jogán alapszik - Egy egyén visszavonhatja a személyes adatok feldolgozására vonatkozó hozzájárulását.

2.7. A jogok gyakorlásának eljárása

Tudatában vagyok, hogy az összes fenti követelmény a jogok gyakorlására a személyes adataimmal kapcsolatban írásban megtárgyalható a menedzserrel az alábbi email címen: [email protected].


Tudatában vagyok, hogy a menedzser további információkat kérhet, hogy biztosítsa a megbízható azonosítást, amikor az személyes adatokra vonatkozó jogokat gyakorolja - csak akkor utasítja vissza a cselekvést ha bebizonyítja, hogy nem lehet megbízhatóan azonosítani.


Tudatában vagyok, hogy a fent felsorolt személyes adatokkal kapcsolatos jogok gyakorlásában a menedzsernek cselekednie kell és késedelem nélkül válaszolnia kell, ami a kérelem megkapásától számított egy hónapnál nem tarthat tovább.


A vállalat az egyén személyes adatait tárolja a hozzájárulás visszavonásáig és feldolgozza ezeket az adatokat. A felhasználó megszüntetheti az emailek kapására vonatkozó kérelmét (amelyet írásban tehet azzal, hogy az ellátónak az alábbi emailcímre ír: [email protected]) vagy kéri a cégtől, hogy végleg töröljék a személyes adatait és a felhasználói profilját az ellátólistáról.

2.8. Ezen felül

A személyes adatok védelmére vonatkozó szabályoknak megfelelően a vállalat köteles védeni az online áruház felhasználóinak személyes adatait. A vállalat semmilyen körülmények között nem továbbítja a felhasználó személyes információit harmadik félnek vagy engedélyezi egy harmadik félnek, hogy ilyen információkhoz hozzáférjen, valamint más felhasználói adathoz sem az adott felhasználó előzetes hozzájárulása nélkül, hacsak az állami hatóságok nem kérik amennyiben ezt a kötelességet a törvény elő nem írja vagy jóhiszeműen nem segíti a bíróság eljárását vagy más állami hatóságokat és hogy megvédje a vállalat jogos érdekeit.


Minden olyan személyes adat, amelyet a felhasználó biztosít az online boltra való feliratkozáskor vagy vásárláskor, beleértve a rendelés tartalmát a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályozások alapján védelmet élvez. A vállalat nem használja fel ezeket az adatokat a felhasználók kárára semmilyen módon. Az információ nem lesz felhasználva arra, hogy promóciós emaileket vagy más promóciós anyagokat küldjenek ki, hacsak a felhasználó maga nem kérte őket - előzetes hozzájárulással. A vállalat névtelenül felhasználhatja az adatokat, hogy statisztikai analízist hozzon létre. A személyes és más felhasználói adatok bizalmassága semmilyen formában nem sérül.


A vállalat a személyes adatok gyűjteményében annyi ideig fogja tárolni a személyes adatokat, ameddig szükséges ahhoz, hogy megvalósítsa a célt, amiért a személyes adatok be lettek gyűjtve.


A vállalat a szükséges információt csak annak a kiszállító futárnak fogja megadni, amelyik kiszállítja a megvásárolt tételeket (a fogadó fél információját és a kiszállítási címet). A vállalat emailen felveszi a felhasználóval a kapcsolatot ha ez szükséges az online vásárláshoz és telefonszámon is, de csak akkor ha valamilyen probléma merül fel a vásárlással kapcsolatban.

2.9. Információk és a Hírlevél

Ha a felhasználó feliratkozik a hírlevélre, beleegyezik, hogy bizonyos időközönként értesítéseket kap az e-mail címére a weboldal híreiről, új és promóciós ajánlatairól. Az Üzemeltető a felhasználói adatokat nem teszi nyilvánossá és nem osztja meg egy harmadik féllel. A Vásárló bármikor leiratkozhat a hírlevélről.

  1. Sütik - 3
3.1. Sütik és reklámozás

A sütik kis szöveges állományok, amelyeket a számítógépén tárolódik el, amint meglátogatja a weboldalunkat és nem károsítják semmilyen módon az ön hardverét és/vagy szoftverét. A tárolásukat az ön által használt böngésző irányítja - a felhasználó bármikor engedélyezheti vagy tilthatja a sütik használatát.


A sütik sosem károsak és mindig rendelkeznek időkorláttal.


Az Európai Unióban a sütik használtatát szabályozza a 2002/58/EC rendelet (az adatvédelmi és elketronikus kommunikáció rendelet), amely a személyes adatok feldolgozásával és az adatok védelmével foglalkozik az elketronikus kommunikációk szektorában.


A www.gizzmo.hu weboldal sütiket használ, hogy működtesse a weboldalt azonban nem tárol semmilyen személyes adatot. Nyomon követik a látogatók tevékenységeit, hogy biztosítsa a jobb felhasználói élményt. A weboldal meglátogatásával a látogató elfogadja a sütik használatát.

3.2. Miért van szükség sütikre?

Ezek alapvetőek a felhasználóbarát internetes élmény biztosításához. Azzal, hogy sütiket használ, az online felhasználó és a weboldal közötti kapcsolat sokkal könnyebbé és gyorsabbá válik. A segítségükkel a weboldal tárolja a személy beállításait és tapasztalatait és így segít időt spórolni, miközben a weboldal böngészése hatékonyabb és felhasználó barátabb lesz.


Minden alkalommal, amikor egy új felhasználó meglátogatja a weboldalt, az online bolt biztosít neki egy azonosító sütit, hogy figyelemmel kísérje a kosarat és biztosítsa a nyomonkövethetőséget - az adatok a szerver memóriájában tárolódnak a látogatás során és egy órányi inaktivitás után törlődnek. A vállalat tárolhat néhány állandó sütit a felhasználó számítógépén, mint az azonosító szám, amelyet kódolva írtak. Ez lehetővé teszi a vállalat számára, hogy felismerje a felhasználót a következő látogatásakor illetve, hogy tárolja a felhasználó értékeléseit, így tudja, hogy milyen tételek voltak már értékelve.

Ugyanezek vonatkoznak a Google Analytics külső sütijeire, amelyek segítenek a weboldalnak elemezni az online látogatásokat. A vállalat névtelenül felhasználhat ilyen adatokat, hogy statisztikai analízist hozzon létre. Az online biztonság biztosítására a vállalat össze is gyűjti azokat az IP címeket, amelyekről a felhasználó az online bolthoz hozzáfér.

3.3. A sütik engedélyezése

Ön dönt, hogy akarja-e, hogy sütik legyenek tárolva az eszközén. A beállításokat szerkesztheti az online böngészője beállításaiban.


A böngészője süti beállításaival kapcsolatos további információkért nézze meg a következő hivatkozásokat:
- Chrome

- Firefox
- Opera
- Internet Explorer 9
- Internet Explorer 7 in 8
- Safari


Ha szerkeszti vagy törli a böngészője süti állományát, megváltoztatja vagy frissíti az online böngészőjét vagy eszközét, akkor lehet, hogy legközelebb amikor meglátogatja a weboldalt újra engedélyeznie kell a sütiket. A sütik törlésére és szerkesztésére vonatkozó lépések böngészőnként eltérőek. Ha segítségre van szüksége a folyamattal kapcsolatban nézze meg a böngészője felhasználói segítség részét. A Google Analytics követést szintén ki lehet kapcsolni az alábbi hivatkozáson.

3.4. Ezen az oldalonhasznált sütik

__cfduid

HTTP

1 év

Lehetővé teszi az anonimizált adatok statisztikai vezetését és rögzítését a push üzenetekhez.

__cfduid

HTTP

1 év

Lehetővé teszi az élő chat-információk rögzítését a honlapunkon.

__cfduid

HTTP

1 év

Lehetővé teszi az élő chat-információk rögzítését a honlapunkon.

CookieConsent

HTTP

1 év

A sütik felhasználói hozzájárulását menti.

PHPSESSID

HTTP

Munkamenetenként

Lehetővé teszi a szolgáltató jelvényei megjelenítését az smind.si és az EMOTA online kereskedők hírneve érdekében

PHPSESSID

HTTP

Munkamenetenként

Megőrzi a felhasználói munkamenet állapotát az oldalkérések között.

@@History/@@scroll|#

HTML

Munkamenetenként

Elmenti azt az információt, hogy az oldal melyik részén érkezett a felhasználó a tapasztalat optimalizálásához.

__utma - Google Analytics

HTTP

2 év

Adatokat gyűjt a látogatások számáról és az első és az utolsó látogatások időpontjáról.

__utmb - Google Analytics

HTTP

Munkamenetenként

Regisztrálja a felhasználó pontos hozzáférési idejét.

__utmc - Google Analytics

HTTP

Munkamenetenként

Regisztrálja a felhasználó pontos hozzáférési idejét.

__utmt - Google Analytics

HTTP

Munkamenetenként

A szerverre irányuló kérések mozgatására szolgál.

__utmz - Google Analytics

HTTP

6 hónap

Lehetővé teszik a különböző csatornákon történő látogatásokról és az eladásról való készüzlő statisztikát.

_ga

HTTP

2 év

Regisztrál egy olyan ID-t, amellyel statisztikák készülnek arról, hogy a látogatók hogy használják a weboldalt.

_gat

HTTP

Munkamenetenként

Az elküldött kérelmek számának kezelésére.

_gid

HTTP

Munkamenetenként

Regisztrál egy olyan ID-t, amellyel statisztikák készülnek arról, hogy a látogatók hogy használják a weboldalt.

AWSALB

HTTP

6 nap

Lehetővé teszi az élő chat-információk rögzítését a honlapunkon

vuid

HTTP

2 év

A weboldal látogatásáról való adatokat gyűjti.

__zlcmid

HTTP

1 év

Megtartja a felhasználó állapotát az egyéni követelmények között.

ads/ga-audiences - Google AdWords

Pixel

Munkamenetenként

Lehetővé teszi a felhasználók új célzásátt.

ads/user-lists/#

Pixel

Munkamenetenként

Lehetővé teszi a felhasználók új célzásátt.

anj

HTTP

3 hónap

Regisztrál egy ID-t, amely azonosítja a felhasználó visszatérését a weboldalra.

c

HTTP

Munkamenetenként

Regisztrálja az anonim felhasználói adatokat, mint például az IP-címet, a földrajzi helyet, a meglátogatott weboldalakat és a hírdetésekre történő kattintásokat, a hirdetésmegjelenítés optimalizálása érdekében.

collect - Google Analytics

Pixel

Munkamenetenként

A felhasználó eszközét és viselkedését azonosítja a weboldalon.

fr

HTTP

3 hónap

Felhasználóink részvételének növeléséhez a szociális hálózatokon, értékesítési elemzéshez és a felhasználók újbóli célzásához.

GPS

HTTP

Munkamenetenként

Regisztrál egy egyedi mobil ID-t, amely lehetővé teszi a GPS földrajzi elhelyezkedése alapján történő követést.

IDE - Google DoubleClik

HTTP

1 év

A regisztrációhoz és a weboldal felhasználó viselkedésérol való beszámolásához a látogatás vagy a hídetésre kattintás után, annak érdekében, hogy meg lehessen mérni a hirdetés hatékonyságát és meg lehessen jeleníteni a célzott hirdetéseket a felhasználónak.

impression.php/#

Pixel

Munkamenetenként

Ezt a Facebook használja a Facebook bejelentkezési gombok megjelenítésének regisztrálására.

khaos

HTTP

1 év

A hirdetésmegjelenítés optimalizálása érdekében regisztrálja az anonim felhasználói adatokat, mint például az IP-címet, a földrajzi helyet, a meglátogatott weboldalakat és a hírdetésekre való kattintásokat.

personalization_id

HTTP

2 év

A Twitter használja, hogy regisztrálja a megjelenítéseket a weboldalokon, amelyeken Twitter bejelentkezési gomb szerepel.

PREF

HTTP

8 hónap

Regisztrál egy ID-t, amelyet a Google statisztikák készítésére használ fel arra vonatkozóan, hogy a látogató hogyan használja a YouTube-videókat a különböző weboldalokon.

PUBMDCID

HTTP

3 hónap

Regisztrál egy ID-t, amely azonosítja a felhasználó készülékét visszatérő látogatások esetén, olyan weboldalokon, amelyek azonos hírdetési hálózatot használnak.

put_#

HTTP

29 nap

A hírdetések megjelenítése optimizálása érdekében, a felhasználó oly weboldalaon történő mozgása alapján, amelyek azonos hírdetési hálózatot használnak, olyan anonim felhasználói adatokat regisztrál, mint az IP-cím, a földrajzi hely, a látogatott weboldalak és megkattintott hídetések.

rpb

HTTP

29 nap

A hírdetések megjelenítése optimizálása érdekében, a felhasználó oly weboldalaon történő mozgása alapján, amelyek azonos hírdetési hálózatot használnak, olyan anonim felhasználói adatokat regisztrál, mint az IP-cím, a földrajzi hely, a látogatott weboldalak és megkattintott hídetések.

rpx

HTTP

29 nap

A hírdetések megjelenítése optimizálása érdekében, a felhasználó oly weboldalaon történő mozgása alapján, amelyek azonos hírdetési hálózatot használnak, olyan anonim felhasználói adatokat regisztrál, mint az IP-cím, a földrajzi hely, a látogatott weboldalak és megkattintott hídetések.

sess

HTTP

Munkamenetenként

Ezzel ellenőrizhető, hogy a böngésző támogatja-e a cookie-kat.

test_cookie

HTTP

Munkamenetenként

Ezzel ellenőrizhető, hogy a böngésző támogatja-e a cookie-kat.

tr

Pixel

Munkamenetenként

Ezt a Facebook használja a felhasználó tartózkodási helyének információinak rögzítésére az oldalon és biztonsági okokból.

uuid2

HTTP

3 hónap

Regisztrál egy ID-t, amely azonosítja a felhasználó visszatérését.

VISITOR_INFO1_LIVE

HTTP

179 nap

Megpróbálja becsülni a felhasználói sávszélességet az integrált videó videókon a YouTube-on.

YSC

HTTP

Munkamenetenként

Egy ID-t regisztrál, hogy nyomon követhesse, mely YouTube-videókkal nézett a felhasználó.

_uid

HTTP

1 év

Egy egyedi felhasználói azonosító a webhelyen

bp_ut_session

HTTP

4999 nap

/

cart

HTTP

Munkamenetenként

Olyan cookie, amely információkat gyűjt a felhasználó bevásárlókosara tartalmáról

cookies

HTTP

1 év

Adatokat tárol arról, hogy a felhasználó beleegyezett-e a cookie-k betöltéséhez

pixel_ratio

HTTP

7163 nap

Egy cookie, amely meghatározza, hogy egy felhasználó nagy felbontású képernyőt használ-e a képmegjelenítés optimalizálására

showCart

HTTP

Munkamenetenként

Olyan cookie, amely információkat gyűjt a felhasználó bevásárlókosara tartalmáról

 

  1. Jogi információk - 4
4.1 Vállalati információk

DDG3 d.o.o.
Podvin pri Polzeli 31B,
3313 Polzela
Szlovénia
Számlaszám: SI56 0430 2000 3406 139 (NKBM bank)
Igazgató: Mitja Glasenčnik
e-mail cím: [email protected]

A Gizzmo.hu online webshopot (továbbiakban: weboldal, webshop vagy gizzmo.hu) a DDG3 d.o.o.. (továbbiakban: Üzemeltető) üzemelteti.

4.2. Panaszok és jogviták

A DDG3 d.o.o. vállalt tiszteletben tartja az aktuális fogyasztó védelmi törvényeket. A DDG3 d.o.o. mindig teljesíteni akarja a kötelességét, hogy hatékony panaszkezelő rendszert hozzon létre és hogy egy vásárló személy bármilyen probléma esetén emailen vagy telefonon kapcsolatot tudjon létesíteni.

Bármilyen panasz jelezhető telefonon vagy elküldhető emailben a következő címre: [email protected]. A vállalat három munkanapon belül megerősíti a panasz fogadását és tudatja a vásárlóval, hogy mennyi időbe fog telni a kezelése. A vásárló a teljes folyamat során tájékoztatva lesz a panasz állapotáról.


A DDG3 d.o.o. vállalat mindig a lehető legtöbbet teszi minden vita kölcsönös megegyezésen alapuló megoldására.

4.3. Bíróságon kívüli megegyezés a fogyasztói ügyekben

A jogi normáknak megfelelően nem ismerünk el semmilyen bíróságon kívüli ügyfél megállapodást intéző vállalkozót hozzáértő hatóságként az ügyfélviták rendezésére, amelyet az utóbbi indított el. A DDG3 d.o.o. vállalat, ami javakat és szolgáltatásokat nyújt, lehetővé teszi az internetes vásárlást az Európai Unióban, ahol egy elektronikus hivatkozást ad meg, ami egy internetes fogyasztói ügyeket megoldó felületre vezeti (ODR). A fogyasztói felület elérhető az alábbi hivatkozáson ITT.


A fent említettek az Európai Parlament (EU) 524/2013 számú szabályozásán alapszik illetve az online ügyfél vita megoldás és helyrehozatali tanács (EC) 2006/2004 számú szabályozásán és a 2009/22/EC rendelkezésén.

4.4. Jogi nyilatkozat

A Tartalmat szerzői jog védi. Copyright © Üzemeltető Minden jog fenntartva. A gizzmo.hu tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi tulajdona, és mint ilyen, a szellemi alkotásokat megillető jogvédelem alatt áll.

Az Üzemeltető fenntart minden jogot a weboldalon közzétett tartalom (szöveges és grafikai megjelölések, beépített képi és látványelemek, termékcsomag elnevezések, fotók, videók stb.) felhasználása vonatkozásában, a Weboldal tartalmának, illetőleg valamely részének felhasználása kizárólag az Üzemeltető előzetes, kifejezett, írásbeli engedélyével lehetséges.

Az áruk / szolgáltatásoknem megfelelő használatából adódó komplikációk és problémák esetén a DDG3 d.o.o.nem vállal felelősséget. Hasonlóképpen, a DDG3 online áruház ügyfélszolgálataalkalmazottai nem felelősek az áruk / szolgáltatások használatával kapcsolatosproblémák személyes megoldásáért.

A DDG3 d.o.o. nem vállalfelelősséget a www.gizzmo.hu weboldalműködtetésével járó esetleges problémákért, az információk pontatlanságáért,valamint a pontatlan vagy hiányos információk felhasználásából származókárokért.

A DDG3 d.o.o. cég fenntartjaa jogot arra, hogy elálljon a szerződéstől, ill. a rendelés kivitelezésétől, haaz ajánlatban jelentős hiba merül fel. A jelentős hiba olyan feltételeketjelent, amelyek alapján a DDG3 d.o.o. cég nem vállalná a szerződéskötést. Ilyenhibák közé sorolhatók a nyilvánvaló hibák az árakban is, amelyek technikai ésmás problémák következményei lehetnek.

4.5. Továbbiak

Pilóta nélküli repülőgépek használata az EU-ban

A cég tájékoztatja a pilóta nélküli repülőgépek (amelyek közé tartoznak a drónok is) felhasználóit és vásárlóit, hogy használatnál be kell tartani az Európai Unió regionális jogszabályait, amely elérhető az EUR-Lex weboldalon: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX%3A32019R0947 és https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX:32019R0945. A Vállalat nem vállal felelősséget a drónok használatára vonatkozó feltételek betartásának ellenőrzéséért és nem is felelős a használatukért.

  1. Nyereményjátékok - 5
5.1. A REBORN® iPhone SE 2020 telefon nyereményjáték általános feltételei

1. Ki szervezi a nyereményjátékot

A nyereményszervező DDG3 d.o.o., Podvin pri Polzeli 31B, 3313 Polzela.

2. A nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték a weboldalon történik, a nyertest a 2023.05.23. és 2023.04.06. között leadott összes rendelés közül választjuk ki, amelyre fel volt használva a kedvezménykereken kapott kód.

3. A Nyereményjáték célja

A nyereményjáték célja a szervező márkák kínálatának népszerűsítése és marketingkommunikáció megvalósítása.

4. A fogalmak meghatározása

"Résztvevőnek" minősül minden olyan személy, aki 2023.05.23. és 2023.06.04. között rendelést ad le a kedvezménykeréken kapott kóddal.

5. A nyereményjáték menete

A nyereményjátékban részt vehet minden 15 éven felüli Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy vehet részt. Azok a személyek, akik közvetlenül részt vesznek a nyereményjáték végrehajtásában, és a közeli családtagjai nem vehetnek részt a nyereményjátékban. A DDG3 d.o.o. szerződéses alkalmazottai vagy alkalmazottai nem vehetnek részt a nyereményjátékban.

A nyereményjátékban minden felhasználó részt vesz, aki 2023.05.23. és 2023.06.04. között rendelést ad le a kedvezménykeréken kapott kóddal.

Tilos bármi olyat használni (pl. Számítógépes kód, káros szoftver stb.) a nyereményjátékban, amely annak a megzavarását, megbénítását, károsodását vagyhelytelen használatát eredményezné. Az ilyen viselkedés következménye lehet a résztvevő kizárása a nyereményjátékban való további részvételből.

A szervezőnek joga van arra, hogy azonnal kizárja a résztvevőt a nyereményjátékból, ha gyanú áll fenn, hogy a résztvevő megszegte a nyereményjáték szabályait.

6. A díjak típusai és a nyeremények megnyerésének módjai

 

A nyereményjáték nyereménye 1x REBORN® iPhone SE 2020.

A nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a résztvevővel kapcsolatban nem észlelték a nyereményjáték szabályainak megsértését, más szóval, a résztvevőt nem diszkvalifikálták a verseny során.

A nyereményjátékban résztvevők csak egy díjat kaphatnak a nyereményjáték időtartama alatt.

A győztes bejelentésekor a jutalomért felelős bizottság vagy felhatalmazott személy jelen lesz (a hatásköröket a 8. pont határozza meg).

7. A győztes hirdetése 

A nyereményjáték nyertesének megjutalmazása a DDG3 d.o.o. bizottságának vagy csapatának felügyelete alatt történik, pontosabban a DDG3 d.o.o., Podvin pri Polzeli 31B, 3313 Polzela.

A nyereményjáték menetével és a nyertesekkel kapcsolatos feljegyzések,amelyet a DDG3 d.o.o. csoport minden tagja aláírt, egy évig a DDG3 d.o.o., Podvin pri Polzeli 31B, 3313 Polzela-ban fogják megőrizni.

8. A nyereményjáték bizottságának a hatásköre

A nyereményjáték bizottságának vagy megbízottjának hatalmában áll:

A nyereményjáték menetének az ellenőrzése és a nyeremény nyertesének bejelentése a nyereményjáték szabályainak megfelelően,

a megbízott gyanú esetén cselekedhet, ha a résztvevő bármit használ, ami zavarta, megbénította, károsította vagy helytelenül használta a nyereményjátékot (pl. számítógépes kód, káros szoftver stb.), és egyéb módon megszegte a nyereményjáték szabályait, 

hogy kizárják a nyereményjátékból a résztvevőt, akit gyanúsítottak a nyereményjáték szabályainak megsértésével.

A bizottságnak vagy a meghatalmazottnak meg kell adnia a nyereményjáték szabályainak megsértésével gyanúsított résztvevőnek az esélyt, hogy a nyereményjáték szabályainak megfelelően megvédje a magatartását. Ebben az esetben a Bizottságnak vagy a meghatalmazottnak meg kell határoznia azt amódszert, amellyel a résztvevő a nyereményjáték szabályainak megsértésénekgyanújától számított 7 napon belül az e-értesítést követően bizonyíthatja,hogy követte a szabályokat. Ha a résztvevő nem bizonyítja ezt a bizottság által meghatározott módon, vagy nem válaszol a bizottság felhívására, a Bizottságnak joga van a résztvevőt azonnal kizárni. A Bizottságnak jogában áll, hogy a Bizottság által meghatározott módon és a Bizottság által meghatározott határidon belül megkövetelje a Résztvevőtol, hogy igazolja az állításának az igazságát a szervező központjában. Ha a résztvevő ezt nem teszi meg, a bizottságnak joga van visszavonhatatlanul, azonnal kizárni a résztvevőt.

A résztvevőkkel való kommunikáció azon az Instagram profilon keresztül történik, amellyel a résztvevő részt vett a nyereményjátékon, vagy a Ljubljana bevásárlóközpontban biztosított résztvevő információn keresztül.

A bizottság döntése a nyereményjáték résztvevőinek esetleges kizárásáról végleges, visszavonhatatlan, és a nyilvántartásban fel kell tüntetni, és a bizottság valamennyi tagja alá kell írnia.

9. Díjak és nyertesek

A következő díjat a nyertes kapja, akit a nyereményjáték résztvevői közül választanak ki, és a DDG3 d.o.o. jutalmazza:

1x REBORN® iPhone SE 2020

A nyertest a Facebook-profilon keresztül értesítik a díjról, és személyesen igényelheti a díjat a gizzmo.si értékesítési központjában, Ljubljana, BTC-ben.

A díj nyertesei a mr_gizzmo, gizzmo.hr és gizzmo_hu profilokon lesznek megjelenítve.

A győztes kifejezetten engedélyezi adatai közzétételét (vezetéknév és keresztnév vagy e-mail cím, e-mail címen való hírlevelek megjelenítését, valamint az instagram felhasználónevét a mr_gizzmo, gizzmo.hr és gizzmo_hu profilokon. A díjnyertes nem kér fizetést vagy kártérítést a szervezőtol az ilyen információk közzétételéért. 

A nyeremény nem cserélhető más nyereményre vagy pénzre. A nyeremények harmadik félnek történő átadása nem lehetséges. A szervezőnek joga van arra,hogy megkövetelje, hogy a győztes egy megfelelő dokumentumon keresztülmeghatározott határidőn belül feltárja személyazonosságát. Ha a győztes nem akarja ezt megtenni, elveszíti a díjhoz való jogát, és ezért az ilyen díjat nem ítélik oda. Hasonlóképpen, az egyéni győztes elveszti a nyeremény jogosultságot, ha nem válaszol a kézhezvételre vonatkozóértesítésre, vagy nem fogadja el a díjat (küldi be a kért információkat) az értesítés kézhezvételétől számított 10 napon belül, vagy ha a nyertes úgydöntött, feladja a díjat. Ebben az esetben a díjat nem kapják meg.

A nyereményjátékban résztvevők tisztában vannak azzal a lehetőséggel, hogy nyereményt nyerhetnek, amely adóköteles lehet a jövedelemadó-törvényértelmében. Ennek megfelelően a győztes egyetért azzal,hogy a ZDavP-2 35. §-ának (2) bekezdése szerint a következő információkat nyújtja a nyereménykifizetőjének (a nyereményjáték szervezője)-DDG3 d.o.o., Podvin pri Polzeli 31B, 3313 Polzela : keresztnév és vezetéknév, állandó lakóhely címe, adószám,adóhivatal,e-mail és telefonszám. A nyertesnek legkésőbb az odaítélési értesítés kézhezvételétől számított 21 napon belül be kell nyújtania a felsorolt adatokat a szervezőnek. Ha a nyertes a megadott határidőn belül nem adja meg ezt a tájékoztatást a szervezőnek, aszervező nem köteles átadni a díjat a nyertesnek. Ebben az esetben a szervezőnek mentesnek kell lennie az e szabályokból eredo nyertes iránti kötelezettségeitől. A DDG3 d.o.o. kiszámítja és kifizeti a személyi jövedelemadó előlegét a Zdoh-2 108.cikkével összhangban.

A nyertesek által okozott esetleges károkért a szervező és a nyereményjáték szervezője nem felelnek. Olyan esetben, amelyet a szervező nem tudott előre látni (vis maior), a szervező törölheti a nyereményjátékot. Ebben az esetbenarésztvevőket tájékoztatják a helyzetről a www.gizzmo.si vagy a Facebookoldal Gizzmo.si honlapján. Ebben az esetben a szervező nem vállal felelősséget a felmerült károkért. A szervező döntése a nyereményjáték szabályairól vagy a használati szabályokról végleges, és minden résztvevőre vonatkozik.

10. Egyéb rendelkezések

A Résztvevő köteles elfogadni a DDG3 d.o.o. nyereményjátékában valórészvétel általános feltételeit. Az e-mail cím és egyéb szükséges információk online formanyomtatványon történő benyújtásával úgy tekintjük, hogy a résztvevő teljes mértékben egyetért a nyereményjáték feltételeivel, amelyeket a szervező írásban közzétette (további információk a 11. pontban).

A szervező nem felelős a helytelen információkért és a hiányos regisztráció miatt. A résztvevő felelős a hamis információk vagy a hiányos jelentkezés benyújtásáért. A szervező nem köteles felszólítani a résztvevőket ajelentkezés kiegészítésére, ha hamis információkkal vagy hiányosan töltik ki őket.A nyereményjátékban való részvétel nem függ attól, hogy bármilyen terméket vásároljanak.

11. A nyereményjáték szabályainak hozzáférhetősége

A nyereményjáték írott formában elérhető a Ljubljana bevásárlóközpontban(kiemelkedő helyen) és a verseny szervezőjénél, DDG3 d.o.o., Podvin pri Polzeli 31B, 3313 Polzela.

12. A személyes adatok felhasználása és védelme

A DDG3 d.o.o., Podvin pri Polzeli 31B, 3313 Polzela (menedzser) a nyereményjáték résztvevőitől kapott információkat kizárólag a nyereményjáték céljára használja. Ezek a célok:

A nyereményjáték szervezése;

A nyertesek bejelentése a www.gizzmo.si honlapon, a Gizzmo.si Facebookoldalán és az e-mailekben, amelyeket a nyereményjáték valamennyi résztvevőjének tájékoztatása céljából küldenek;

Kommunikáció a résztvevőkkel e-mailben, a nyereményjáték végrehajtásával kapcsolatban;

statisztikai és piaci elemzés;

a felhasználói szegmentáció;

hírlevelek küldése e-mailben;

e-mail üzenetek küldése ajánlatokkal, hírekkel, kampányokkal és lehetséges kedvezményekkel.

Kommunikáció a résztvevőkkel és a nyertesekkel e-mailben, a nyereményjáték végrehajtásával kapcsolatban;

A szervező megvédi a megszerzett adatokat a személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelően és a törvény alapján elfogadott belső szabályainak megfelelően. A szervező semmilyen módon nem avatkozik be, illetve nem teszi közzé ezeket az információkat harmadik feleknek.

A megszerzett adatok, amelyeket megőriznek:

e-mail cím: tartósan vagy addig, amíg a tulajdonos nem kéri a törlését;

keresztnév és vezetéknév: tartósan azért, mert személyre szabott e-maileket fognak küldeni a díjátadó ünnepség után

Cím: 10 évvel a díjátadó ünnepség utánig, vagy adótörvény alapján a szükséges mértékben. A megőrzési időszak lejárta után a szervező saját belátása szerint törölheti vagy anonimizálhatja az adatokat.

az adatkezelőnek a résztvevő kérésére a következőket kell tennie:

ellenőrzi, hogy a résztvevő információ feldolgozása megtörtént-e vagy sem, és lehetővé teszi a résztvevő számára, hogy ellenőrizze az ehhez kapcsolódó személyes adatokat és másolja az adatokat;

a résztvevőkkel kapcsolatos személyes adatok megjelenítése;

tájékoztatást nyújt az adatfeldolgozás módszereiről.

A www.gizzmo.si rendszergazdája sütiket használ, amelyeket kizárólag biztonsági funkcióként használnak a nyereményjáték-rendszerrel kapcsolatos visszaélésének megakadályozására, és nem teszik lehetővé az egyén azonosítását.

13. Az együttműködés megszüntetése

A résztvevők bármikor küldhetnek e-mailt az [email protected] címre, amelyben megkövetelik a regisztráció és a nyereményjátékban való részvétel megszüntetését.

Ha a résztvevő szeretné ha eltávolítanák az e-mail címzettek listájáról a DDG3 d.o.o. cég értesítéseivel kapcsolatban, a résztvevő később bármikor közölheti ezt a kérést a honlapon. A résztvevő önállóan is leiratkozhat egy olyan link segítségével, amely minden résztvevő e-mail címében küldött ValGroup d.o.o. e-mailben elérhető. A DDG3 csoport d.o.o. szigorúan tiszteletben tartja az e-mail cím törlésére vonatkozó kérelmet az adatbázisból, és az e-mail címet eltávolítja az adatbázisából.

14. A panaszok megoldása 

Minden panaszt a nyereményjáték szervezője old meg. Megalapozott panaszok esetén a szervező vállalja, hogy a lehető legrövidebb időn belül megszünteti azokat, és tájékoztatja a nyereményjáték résztvevőjét. A panaszt a résztvevők elküldhetik a szervező központjába.

A nyereményjátékban való részvételi feltételek frissítésének időpontja: 2023.5.23.
Üres a
kosár?

Vásárlóinknak gyakran készítünk különleges akciókat. Üres kosárral sajnos nem tudod hasznosítani őket.

Töltsd meg a kosarad a termékek mellett található "KOSÁRBA" gombra kattintva.

Kosár

Az ajándékot a kosárban választod ki!

28 napos elégedettségi garancia

Notice