Felhasználási feltételek

Tedd le a könyvet, amit olvasol és töltsd a következő hónapot a feltételek tanulmányozásával. Kiváló olvasmány, különösen a strandon. Hogy ne kelljen a telefon vagy a táblagépet magaddal cipelned, akár ki is nyomtathatod!

  1. Vásárlás - 1
1.1. Árak

Az árak tartalmazzák a 27 %-os áfát. Az árak mindig az aktuális vásárlásra vonatkoznak, a későbbiekben változhatnak. Az árak a csomag átvételéig garantáltan változatlanok maradnak. Az Üzemeltető és a Vásárló közti szerződés a rendelés leadásakor jön létre, miután a Vásárló megkapja, a visszaigazoló e-mailt, melyben az Üzemeltető jelzi, hogy a rendelést felvették és a tranzakció megkezdődött. Ezek után minden ár és feltétel fix és az Üzemeltetőre ugyan úgy vonatkozik, mint a Vásárlóra.


Minden ajánlatunk a promóción feltüntetett időpontig vagy a készlet erejéig érvényesek.


A további tartós termékhiányok kiküszöbölése érdekében bizonyos leakciózott termékekből egy vásárlás során csak 1 darabot lehet megvásárolni.

1.2. Promóciós kódok

Időnként az olvasóink, a hírleveleinkben – vagy más kommunikációs csatornákon keresztül – kapnak tőlünk promóciós kódokat. A promóciós kódok különböző akciókat vagy kedvezményeket jelölnek.

Az idő limites promóciós kódokat a megadott időn belül fel kell használni különben érvénytelenek, lesznek. Csak a vásárlás során használhatóak fel a megadott ablakban. A promóciós kódok együtt nem használhatóak, a Vásárló csak egy kódot használhat fel vásárlásonként.

Bizonyos termékekrelegfeljebb 5% kedvezmény igényelhető. A promóciós kód felhasználatakorlegfeljebb 5% kedvezmény kerül levonásra, függetlenül a promóciós kódértékétől. A termékek max. kedvezmény listája itt található.

1.3. Rendelések visszaküldése

Távolsági szerződések esetén a Vásárlónak jogában áll az Üzemeltetőt 28 napon belül, e-mailen keresztül ([email protected]) tájékoztatnia arról, hogy szeretné a szerződést visszavonni. Döntését nem kell megindokolnia. Ha a csomag időben visszaküldésre kerül, a szerződés automatikusan felbomlik.

A Vásárlónak vissza kell küldenie a rendelését 30 nappal azután, hogy jelezte a visszavonási szándékát. A Vásárló a következő címre küldheti vissza a csomagot: DDG3 d.o.o. - GLS, Európa u. 2., 2351 Alsónemedi.

Miután a visszaküldött csomag megérkezett a címünkre, az Üzemeltető visszafizeti a visszaküldött termékek árát a jogszabályoknak megfelelően. A Vásárló egyetlen költsége ebben a folyamatban a csomag visszaküldésének költség lesz. Nem fogadunk el hiányos csomagokat. A csomag visszaküldésekor, a Vásárlónak a számlát is vissza kell küldenie, ami tartalmazza az ő és a termékek információit.

A visszaküldésnek 30 napon belül meg kell történnie azután, hogy a Vásárló a panaszt jelezte. Visszaküldés esetén a termékek árát visszatérítjük, a szállítási díjat viszont nem. A Vásárló köteles egy e-mailt küldenie az [email protected] e-mail címre a visszaküldés szándékát jelezve. A visszaküldés menetéről ezután részletes e-mailt kap a Vásárló. A visszaküldésnek ezután 30 napon meg kell történnie, azon túlmenően a garancia megszűnik.

1.4. Reklamáció

Az Üzemeltető tiszteletben tartja a Vásárlót, a fogyasztóvédelmi eljárásokat, és ennek megfelelően jár el. Az Üzemeltető a reklamációk és észrevételek hatékony megoldására törekszik, ezért egy kijelölt személy biztosít, akivel a fogyasztó tárgyalhat telefonon vagy e-mail levelezésen keresztül. A reklamációkat a következő e-mail címen fogadjuk: [email protected]

A reklamációk kezelésének folyamata bizalmas. Az Üzemeltető öt munkanapon belül értesíti a Vásárlót, hogy megkapta a reklamációját és közli a feldolgozáshoz szükséges időtartamot.

A Vásárló folyamatos tájékoztatást kap az eljárásról. Az Üzemeltető tudja, hogy a vásárlások egyik sajnálatos velejárója az esetleges fogyasztói elégedetlenség. Ezért az Üzemeltető arra törekszik arra, hogy gyorsan és eredményesen megoldja az összes vitát kölcsönös megállapodással, barátságos hangnemben.

  1. A személyes
    adatok védelme - 2
  1. A személyes adatok védelme - 2
2.1. Általános

A vállalat vállalja az online bolt felhasználóinak a személyes adatainak védelmének a felelősségét. Minden összegyűjtött személyes adat kizárólag a vállalat szolgáltatásainak végrehajtását szolgálja. A vállalat tiszteletben tartja a személyes adatok bizalmas voltát és az online bolt felhasználóinak adatvédelmét úgy, hogy a lehető legtöbbet megteszi azért, hogy megóvja őket a szabályszegésektől és visszaélésektől.

A személyes adatok védelme olyan terület, amire a vállalat különleges figyelmet fordít, mivel tisztában van ezeknek az adatoknak az érzékeny voltával.


Bizonyos esetekben létfontosságú némi személyes információt megadni más vállalatoknak, hogy a feldolgozó, mint ellátó képes legyen végrehajtani a szerződéses kötelességét a felhasználó felé. Minden összegyűjtött személyes adatot véglegesen tárol az ellátó és védve van a General Data Protection Regulation - GDPR szerint.

2.2. Személyes adatok felhasználása

Hogy végrehajtsa a nyújtott szolgáltatásokat, a vállalat összegyűjti, kezeli, feldolgozza és tárolja az alábbi felhasználói adatokat:


- keresztnév és vezetéknév
- szállítási címek
- vállalat vagy jogi entitás neve (ha a felhasználó jogi entitás)
- adószám (ha a felhasználó jogi entitás)
- email cím (felhasználónév)
- kódolt jelszó
- kapcsolatfelvételi telefonszám
- lakóhely
- bármilyen más adat, amelyet a felhasználó online formanyomtatványokon megad
- más adatok, amelyeket az ügyfél a profil részben megad


A vállalat nem felelős a felhasználó által megadott adatok pontosságáért, teljességéért és aktualitásáért.


Az ellátó nem küld adatokat harmadik félnek kivéve azoknak az alvállalkozóknak, akikkel az ellátónak szerződése van az adatvédelemre és akiket szerződés kötelez arra, hogy ugyanazokkal a standardokkal védje a személyes adatokat, mint az ellátó.


Az ellátó az egyének hozzájárulásával gyűjti a személyes adatokat. A hozzájárulás együtt van tárolva annak az űrlapnak a tartalmával, amellyel azokat begyűjtötték.


A személyes adatokat a Szlovén köztársaságban tárolják és sosem küldik át másik országba.

2.3. Az adatvédelmi irányelvek teljesítése

A vállalat személyes adatainak védelmét a személyes adatok védelmének szabályozásai szabályozzák.


Az összes egyén, aki teljes vagy részidős alkalmazott hozzáférhet személyes és más felhasználói adathoz és tudatában van ezeknek a szabályozásoknak az előírásaival és kötelességük teljesíteni ezeket az előírásokat az online üzlet felhasználóinak bizalmas és személyes adatainak a védelme érdekében. A személyes adatok védelmének kötelessége nincs időkorláthoz kötve még akkor sem, ha a személy már nem dolgozik a vállalatnak.


A regisztrált felhasználók bármikor abbahagyhatják a weboldal használatát és kérhetik a regisztrációjuk megszüntetését, amelyet írásos kijelentésben kell megtenni. A megszüntetési kérelem előtt a felhasználónak minden megmaradt kötelességét rendeznie kell a vállalat felé. A vállalat még mindig védeni fogja a személyes adatokat és a felhasználó bizalmasságát a felhasználónak az adatvédelmi irányelvek alapján még a regisztráció megszüntetésének esetében is.

2.4. Gyermek védelem

Reklám üzenetek tisztán láthatóak lesznek (kornak megfelelően) és tisztán el lesznek különítve a játékoktól és versenyektől. Minden gyerekeknek szánt kommunikáció a koruknak megfelelő lesz és nem fog visszaélni a gyermek bizalmával vagy tapasztalatlanságával, valamint hűségével. Az ellátó nem fogadhat el rendelést olyan személyektől, akikről azt gondolja, hogy olyan kiskorú gyermek, akinek nincs szülői vagy gyám általi hozzájárulása.


Világos szülői vagy gyám általi hozzájárulás nélkül az ellátó nem fogadhat el és tárolhat semmilyen személyes információt gyermekről. Az ellátó szintén nem továbbíthatja a gyermek adatait semmilyen harmadik félnek. Az ellátó nem ajánlhat szabad hozzáférést olyan termékekhez és szolgáltatásokhoz, amelyek gyermekekre károsak.

2.5. Az információhoz és törléshez való jog

Jogában áll információt kérni azokról a személyes adatokról, amelyeket használunk, illetve jogában áll az ilyen adatok törlését kérni. Ha bármilyen kérdése van a személyes adatainak a törléséről, feldolgozásáról vagy használatáról kérem lépjen kapcsolatba: [email protected] vagy küldjön nekünk postán kérelmet.


A rendelés állapotával kapcsolatos értesítések. Fenntartjuk a jogot, hogy az értesítés érdekében használjuk a telefonszámát, amelyet a rendelés leadásakor megadott, hogy tájékoztassuk önt, amikor a rendelését kiszállítják. Ha nem fogadja el a rendelést fenntartjuk a jogot, hogy felhívjuk önt az adott telefonszámon, hogy emlékeztessük rá, hogy fogadja el a rendelést.


Értesítések: Miután feliratkozott az értesítésekre, a nevét, telefonszámát és email címét az ön engedélyével promóciós célokra fel fogjuk használni - amíg le nem iratkozik a hírlevélről. Csak akkor fog feliratkozni a hírlevélre ha kipipálja azt a mezőt, amely lehetővé teszi önnek, hogy a rendeléskor feliratkozzon.


Bármikor leiratkozhat a hírlevélről azzal, hogy küld egy emailt az [email protected] címre vagy azzal, hogy rákattint a „Leiratkozás” hivatkozásra, amelyet a promóciós emailek alján talál. Ahhoz, hogy leiratkozzon a promóciós szöveges üzenetekről válaszoljon az üzenetre azzal a kulcsszóval, hogy „Unsubscribe”. A telefonszámát ezután eltávolítjuk az adatbázisból.


Minden egyénnek, akinek az adatait eltároljuk, elmentjük vagy feldolgozzuk a következő jogokkal rendelkezik:


A törlés joga – ha az egyén többé nem akarja, hogy a vállalat az adatait feldolgozza és ezeknek az adatoknak nincsenek jogilag köztelezett tárolási okai, az egyén kérheti a törlésüket.
● Joga van tudni mennyi ideig tárolják az adatait
● Joga van szerkesztést vagy törlést kérni, illetve fellebbezést benyújtani
● Az átvitel joga- az egyén kérheti, hogy lássa a róla tárolt személyes adatokat - felépített, széles körben használt és olvasható formában.
● Joga van jogorvoslathoz és szankciókhoz – Az egyénnek joga van panaszt benyújtani a felügyelő testülethez ahogy joga van fellebbezni a felügyelő testület döntése ellen. Joga van kártérítéshez is ha az adott testület nem reagál.
● Joga van, hogy ne legyen alanya olyan intézkedéseknek, amelyeket kizárólag a hozzájárulás visszavonásának jogán alapszik - Egy egyén visszavonhatja a személyes adatok feldolgozására vonatkozó hozzájárulását.

2.6. A jogok gyakorlásának eljárása

Tudatában vagyok, hogy az összes fenti követelmény a jogok gyakorlására a személyes adataimmal kapcsolatban írásban megtárgyalható a menedzserrel az alábbi email címen: [email protected]


Tudatában vagyok, hogy a menedzser további információkat kérhet, hogy biztosítsa a megbízható azonosítást, amikor az személyes adatokra vonatkozó jogokat gyakorolja - csak akkor utasítja vissza a cselekvést ha bebizonyítja, hogy nem lehet megbízhatóan azonosítani.


Tudatában vagyok, hogy a fent felsorolt személyes adatokkal kapcsolatos jogok gyakorlásában a menedzsernek cselekednie kell és késedelem nélkül válaszolnia kell, ami a kérelem megkapásától számított egy hónapnál nem tarthat tovább.


A vállalat az egyén személyes adatait tárolja a hozzájárulás visszavonásáig és feldolgozza ezeket az adatokat. A felhasználó megszüntetheti az emailek kapására vonatkozó kérelmét (amelyet írásban tehet azzal, hogy az ellátónak az alábbi emailcímre ír: [email protected]) vagy kéri a cégtől, hogy végleg töröljék a személyes adatait és a felhasználói profilját az ellátólistáról.

2.7. Ezen felül

A személyes adatok védelmére vonatkozó szabályoknak megfelelően a vállalat köteles védeni az online áruház felhasználóinak személyes adatait. A vállalat semmilyen körülmények között nem továbbítja a felhasználó személyes információit harmadik félnek vagy engedélyezi egy harmadik félnek, hogy ilyen információkhoz hozzáférjen, valamint más felhasználói adathoz sem az adott felhasználó előzetes hozzájárulása nélkül, hacsak az állami hatóságok nem kérik amennyiben ezt a kötelességet a törvény elő nem írja vagy jóhiszeműen nem segíti a bíróság eljárását vagy más állami hatóságokat és hogy megvédje a vállalat jogos érdekeit.


Minden olyan személyes adat, amelyet a felhasználó biztosít az online boltra való feliratkozáskor vagy vásárláskor, beleértve a rendelés tartalmát a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályozások alapján védelmet élvez. A vállalat nem használja fel ezeket az adatokat a felhasználók kárára semmilyen módon. Az információ nem lesz felhasználva arra, hogy promóciós emaileket vagy más promóciós anyagokat küldjenek ki, hacsak a felhasználó maga nem kérte őket - előzetes hozzájárulással. A vállalat névtelenül felhasználhatja az adatokat, hogy statisztikai analízist hozzon létre. A személyes és más felhasználói adatok bizalmassága semmilyen formában nem sérül.


A vállalat a személyes adatok gyűjteményében annyi ideig fogja tárolni a személyes adatokat, ameddig szükséges ahhoz, hogy megvalósítsa a célt, amiért a személyes adatok be lettek gyűjtve.


A vállalat a szükséges információt csak annak a kiszállító futárnak fogja megadni, amelyik kiszállítja a megvásárolt tételeket (a fogadó fél információját és a kiszállítási címet). A vállalat emailen felveszi a felhasználóval a kapcsolatot ha ez szükséges az online vásárláshoz és telefonszámon is, de csak akkor ha valamilyen probléma merül fel a vásárlással kapcsolatban.

2.8. Információk és a Hírlevél

Ha a felhasználó feliratkozik a hírlevélre, beleegyezik, hogy bizonyos időközönként értesítéseket kap az e-mail címére a weboldal híreiről, új és promóciós ajánlatairól. Az Üzemeltető a felhasználói adatokat nem teszi nyilvánossá és nem osztja meg egy harmadik féllel. A Vásárló bármikor leiratkozhat a hírlevélről.

  1. Sütik - 3
3.1. Sütik és reklámozás

A sütik kis szöveges állományok, amelyeket a számítógépén tárolódik el, amint meglátogatja a weboldalunkat és nem károsítják semmilyen módon az ön hardverét és/vagy szoftverét. A tárolásukat az ön által használt böngésző irányítja - a felhasználó bármikor engedélyezheti vagy tilthatja a sütik használatát.


A sütik sosem károsak és mindig rendelkeznek időkorláttal.


Az Európai Unióban a sütik használtatát szabályozza a 2002/58/EC rendelet (az adatvédelmi és elketronikus kommunikáció rendelet), amely a személyes adatok feldolgozásával és az adatok védelmével foglalkozik az elketronikus kommunikációk szektorában.


A www.gizzmo.hu weboldal sütiket használ, hogy működtesse a weboldalt azonban nem tárol semmilyen személyes adatot. Nyomon követik a látogatók tevékenységeit, hogy biztosítsa a jobb felhasználói élményt. A weboldal meglátogatásával a látogató elfogadja a sütik használatát.

3.2. Miért van szükség sütikre?

Ezek alapvetőek a felhasználóbarát internetes élmény biztosításához. Azzal, hogy sütiket használ, az online felhasználó és a weboldal közötti kapcsolat sokkal könnyebbé és gyorsabbá válik. A segítségükkel a weboldal tárolja a személy beállításait és tapasztalatait és így segít időt spórolni, miközben a weboldal böngészése hatékonyabb és felhasználó barátabb lesz.


Minden alkalommal, amikor egy új felhasználó meglátogatja a weboldalt, az online bolt biztosít neki egy azonosító sütit, hogy figyelemmel kísérje a kosarat és biztosítsa a nyomonkövethetőséget - az adatok a szerver memóriájában tárolódnak a látogatás során és egy órányi inaktivitás után törlődnek. A vállalat tárolhat néhány állandó sütit a felhasználó számítógépén, mint az azonosító szám, amelyet kódolva írtak. Ez lehetővé teszi a vállalat számára, hogy felismerje a felhasználót a következő látogatásakor illetve, hogy tárolja a felhasználó értékeléseit, így tudja, hogy milyen tételek voltak már értékelve.

Ugyanezek vonatkoznak a Google Analytics külső sütijeire, amelyek segítenek a weboldalnak elemezni az online látogatásokat. A vállalat névtelenül felhasználhat ilyen adatokat, hogy statisztikai analízist hozzon létre. Az online biztonság biztosítására a vállalat össze is gyűjti azokat az IP címeket, amelyekről a felhasználó az online bolthoz hozzáfér.

3.3. A sütik engedélyezése

Ön dönt, hogy akarja-e, hogy sütik legyenek tárolva az eszközén. A beállításokat szerkesztheti az online böngészője beállításaiban.


A böngészője süti beállításaival kapcsolatos további információkért nézze meg a következő hivatkozásokat:
- Chrome

- Firefox
- Opera
- Internet Explorer 9
- Internet Explorer 7 in 8
- Safari


Ha szerkeszti vagy törli a böngészője süti állományát, megváltoztatja vagy frissíti az online böngészőjét vagy eszközét, akkor lehet, hogy legközelebb amikor meglátogatja a weboldalt újra engedélyeznie kell a sütiket. A sütik törlésére és szerkesztésére vonatkozó lépések böngészőnként eltérőek. Ha segítségre van szüksége a folyamattal kapcsolatban nézze meg a böngészője felhasználói segítség részét. A Google Analytics követést szintén ki lehet kapcsolni az alábbi hivatkozáson.

3.4. Ezen az oldalonhasznált sütik

__cfduid

HTTP

1 év

Lehetővé teszi az anonimizált adatok statisztikai vezetését és rögzítését a push üzenetekhez.

__cfduid

HTTP

1 év

Lehetővé teszi az élő chat-információk rögzítését a honlapunkon.

__cfduid

HTTP

1 év

Lehetővé teszi az élő chat-információk rögzítését a honlapunkon.

CookieConsent

HTTP

1 év

A sütik felhasználói hozzájárulását menti.

PHPSESSID

HTTP

Munkamenetenként

Lehetővé teszi a szolgáltató jelvényei megjelenítését az smind.si és az EMOTA online kereskedők hírneve érdekében

PHPSESSID

HTTP

Munkamenetenként

Megőrzi a felhasználói munkamenet állapotát az oldalkérések között.

@@History/@@scroll|#

HTML

Munkamenetenként

Elmenti azt az információt, hogy az oldal melyik részén érkezett a felhasználó a tapasztalat optimalizálásához.

__utma - Google Analytics

HTTP

2 év

Adatokat gyűjt a látogatások számáról és az első és az utolsó látogatások időpontjáról.

__utmb - Google Analytics

HTTP

Munkamenetenként

Regisztrálja a felhasználó pontos hozzáférési idejét.

__utmc - Google Analytics

HTTP

Munkamenetenként

Regisztrálja a felhasználó pontos hozzáférési idejét.

__utmt - Google Analytics

HTTP

Munkamenetenként

A szerverre irányuló kérések mozgatására szolgál.

__utmz - Google Analytics

HTTP

6 hónap

Lehetővé teszik a különböző csatornákon történő látogatásokról és az eladásról való készüzlő statisztikát.

_ga

HTTP

2 év

Regisztrál egy olyan ID-t, amellyel statisztikák készülnek arról, hogy a látogatók hogy használják a weboldalt.

_gat

HTTP

Munkamenetenként

Az elküldött kérelmek számának kezelésére.

_gid

HTTP

Munkamenetenként

Regisztrál egy olyan ID-t, amellyel statisztikák készülnek arról, hogy a látogatók hogy használják a weboldalt.

AWSALB

HTTP

6 nap

Lehetővé teszi az élő chat-információk rögzítését a honlapunkon

vuid

HTTP

2 év

A weboldal látogatásáról való adatokat gyűjti.

__zlcmid

HTTP

1 év

Megtartja a felhasználó állapotát az egyéni követelmények között.

ads/ga-audiences - Google AdWords

Pixel

Munkamenetenként

Lehetővé teszi a felhasználók új célzásátt.

ads/user-lists/#

Pixel

Munkamenetenként

Lehetővé teszi a felhasználók új célzásátt.

anj

HTTP

3 hónap

Regisztrál egy ID-t, amely azonosítja a felhasználó visszatérését a weboldalra.

c

HTTP

Munkamenetenként

Regisztrálja az anonim felhasználói adatokat, mint például az IP-címet, a földrajzi helyet, a meglátogatott weboldalakat és a hírdetésekre történő kattintásokat, a hirdetésmegjelenítés optimalizálása érdekében.

collect - Google Analytics

Pixel

Munkamenetenként

A felhasználó eszközét és viselkedését azonosítja a weboldalon.

fr

HTTP

3 hónap

Felhasználóink részvételének növeléséhez a szociális hálózatokon, értékesítési elemzéshez és a felhasználók újbóli célzásához.

GPS

HTTP

Munkamenetenként

Regisztrál egy egyedi mobil ID-t, amely lehetővé teszi a GPS földrajzi elhelyezkedése alapján történő követést.

IDE - Google DoubleClik

HTTP

1 év

A regisztrációhoz és a weboldal felhasználó viselkedésérol való beszámolásához a látogatás vagy a hídetésre kattintás után, annak érdekében, hogy meg lehessen mérni a hirdetés hatékonyságát és meg lehessen jeleníteni a célzott hirdetéseket a felhasználónak.

impression.php/#

Pixel

Munkamenetenként

Ezt a Facebook használja a Facebook bejelentkezési gombok megjelenítésének regisztrálására.

khaos

HTTP

1 év

A hirdetésmegjelenítés optimalizálása érdekében regisztrálja az anonim felhasználói adatokat, mint például az IP-címet, a földrajzi helyet, a meglátogatott weboldalakat és a hírdetésekre való kattintásokat.

personalization_id

HTTP

2 év

A Twitter használja, hogy regisztrálja a megjelenítéseket a weboldalokon, amelyeken Twitter bejelentkezési gomb szerepel.

PREF

HTTP

8 hónap

Regisztrál egy ID-t, amelyet a Google statisztikák készítésére használ fel arra vonatkozóan, hogy a látogató hogyan használja a YouTube-videókat a különböző weboldalokon.

PUBMDCID

HTTP

3 hónap

Regisztrál egy ID-t, amely azonosítja a felhasználó készülékét visszatérő látogatások esetén, olyan weboldalokon, amelyek azonos hírdetési hálózatot használnak.

put_#

HTTP

29 nap

A hírdetések megjelenítése optimizálása érdekében, a felhasználó oly weboldalaon történő mozgása alapján, amelyek azonos hírdetési hálózatot használnak, olyan anonim felhasználói adatokat regisztrál, mint az IP-cím, a földrajzi hely, a látogatott weboldalak és megkattintott hídetések.

rpb

HTTP

29 nap

A hírdetések megjelenítése optimizálása érdekében, a felhasználó oly weboldalaon történő mozgása alapján, amelyek azonos hírdetési hálózatot használnak, olyan anonim felhasználói adatokat regisztrál, mint az IP-cím, a földrajzi hely, a látogatott weboldalak és megkattintott hídetések.

rpx

HTTP

29 nap

A hírdetések megjelenítése optimizálása érdekében, a felhasználó oly weboldalaon történő mozgása alapján, amelyek azonos hírdetési hálózatot használnak, olyan anonim felhasználói adatokat regisztrál, mint az IP-cím, a földrajzi hely, a látogatott weboldalak és megkattintott hídetések.

sess

HTTP

Munkamenetenként

Ezzel ellenőrizhető, hogy a böngésző támogatja-e a cookie-kat.

test_cookie

HTTP

Munkamenetenként

Ezzel ellenőrizhető, hogy a böngésző támogatja-e a cookie-kat.

tr

Pixel

Munkamenetenként

Ezt a Facebook használja a felhasználó tartózkodási helyének információinak rögzítésére az oldalon és biztonsági okokból.

uuid2

HTTP

3 hónap

Regisztrál egy ID-t, amely azonosítja a felhasználó visszatérését.

VISITOR_INFO1_LIVE

HTTP

179 nap

Megpróbálja becsülni a felhasználói sávszélességet az integrált videó videókon a YouTube-on.

YSC

HTTP

Munkamenetenként

Egy ID-t regisztrál, hogy nyomon követhesse, mely YouTube-videókkal nézett a felhasználó.

_uid

HTTP

1 év

Egy egyedi felhasználói azonosító a webhelyen

bp_ut_session

HTTP

4999 nap

/

cart

HTTP

Munkamenetenként

Olyan cookie, amely információkat gyűjt a felhasználó bevásárlókosara tartalmáról

cookies

HTTP

1 év

Adatokat tárol arról, hogy a felhasználó beleegyezett-e a cookie-k betöltéséhez

pixel_ratio

HTTP

7163 nap

Egy cookie, amely meghatározza, hogy egy felhasználó nagy felbontású képernyőt használ-e a képmegjelenítés optimalizálására

showCart

HTTP

Munkamenetenként

Olyan cookie, amely információkat gyűjt a felhasználó bevásárlókosara tartalmáról

 

  1. Jogi információk - 4
4.1 Vállalati információk

DDG3 d.o.o.
Podvin pri Polzeli 31B,
3313 Polzela
Szlovénia
Számlaszám: SI56 0430 2000 3406 139 (NKBM bank)
Igazgató: Mitja Glasenčnik
e-mail cím: [email protected]

A Gizzmo.hu online webshopot (továbbiakban: weboldal, webshop vagy gizzmo.hu) a DDG3 d.o.o.. (továbbiakban: Üzemeltető) üzemelteti.

4.2. Panaszok és jogviták

A DDG3 d.o.o. vállalt tiszteletben tartja az aktuális fogyasztó védelmi törvényeket. A DDG3 d.o.o. mindig teljesíteni akarja a kötelességét, hogy hatékony panaszkezelő rendszert hozzon létre és hogy egy vásárló személy bármilyen probléma esetén emailen vagy telefonon kapcsolatot tudjon létesíteni.

Bármilyen panasz jelezhető telefonon vagy elküldhető emailben a következő címre: [email protected] A vállalat három munkanapon belül megerősíti a panasz fogadását és tudatja a vásárlóval, hogy mennyi időbe fog telni a kezelése. A vásárló a teljes folyamat során tájékoztatva lesz a panasz állapotáról.


A DDG3 d.o.o. vállalat mindig a lehető legtöbbet teszi minden vita kölcsönös megegyezésen alapuló megoldására.

4.3. Bíróságon kívüli megegyezés a fogyasztói ügyekben

A jogi normáknak megfelelően nem ismerünk el semmilyen bíróságon kívüli ügyfél megállapodást intéző vállalkozót hozzáértő hatóságként az ügyfélviták rendezésére, amelyet az utóbbi indított el. A DDG3 d.o.o. vállalat, ami javakat és szolgáltatásokat nyújt, lehetővé teszi az internetes vásárlást az Európai Unióban, ahol egy elektronikus hivatkozást ad meg, ami egy internetes fogyasztói ügyeket megoldó felületre vezeti (ODR). A fogyasztói felület elérhető az alábbi hivatkozáson ITT.


A fent említettek az Európai Parlament (EU) 524/2013 számú szabályozásán alapszik illetve az online ügyfél vita megoldás és helyrehozatali tanács (EC) 2006/2004 számú szabályozásán és a 2009/22/EC rendelkezésén.

4.4. Jogi nyilatkozat

A Tartalmat szerzői jog védi. Copyright © Üzemeltető Minden jog fenntartva. A gizzmo.hu tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi tulajdona, és mint ilyen, a szellemi alkotásokat megillető jogvédelem alatt áll.

Az Üzemeltető fenntart minden jogot a weboldalon közzétett tartalom (szöveges és grafikai megjelölések, beépített képi és látványelemek, termékcsomag elnevezések, fotók, videók stb.) felhasználása vonatkozásában, a Weboldal tartalmának, illetőleg valamely részének felhasználása kizárólag az Üzemeltető előzetes, kifejezett, írásbeli engedélyével lehetséges.

Ha kosárba kívánsz helyezni egy cikket, kattints a "Kosárba" gombra a cikk mellett.

Díjmentes kiszállítás

tovább
Kosár ürítése